Bugun...



İFTARA YETİŞEMEYENLERE İFTARLIK DAĞITTILAR

Cumhur İttifakı Pazarcık Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, iftara yetişemeyen yolculara iftarlık kumanya ikramında bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-03-2024 12:19:05 Tarih: 27-03-2024 12:09

İFTARA YETİŞEMEYENLERE İFTARLIK DAĞITTILAR

 

İFTARA YETİŞEMEYENLERE İFTARLIK DAĞITTILAR

Cumhur İttifakı Pazarcık  Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, iftara yetişemeyen yolculara iftarlık kumanya ikramında bulundu.

 

AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Murat Ceyhan, AK Parti Pazarcık Gençlik Kolları’nın gönüllere dokunan çalışmasına ortak oldu. 

Geçen yıllarda olduğu gibi hususi ya da toplu taşıma araçlarıyla iftar sofralarına yetişmek üzere yolda olan vatandaşlara iftariyelik dağıttı.

 

Aday Ceyhan Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak ve hemşehrilerinin dualarını almak amacıyla, iftara yetişemeyen yolculara özel bir jestte bulundu. 

 

Ceyhan, gençlerle birlikte iftar vakti yolda olan vatandaşlara iftarlık yiyecek kumanyası dağıtarak, onların oruçlarını açmalarına yardımcı oldu.

Cumhur İttifakı Pazarcık  Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu yansıtmak adına yolculuk yapan vatandaşlara yardımcı olmak adına iftara yetişemeyen vatandaşların mahrum kalmaması için harekete geçti. 

 

Ceyhan, gençlerle birlikte hazırlanan iftarlık kumanyalarıyla, trafikte kalanları yalnız bırakmadı.

 

Bu güzel davranış, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Yolda olanlar, Cumhur İttifakı Pazarcık  Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan'ın bu duyarlı davranışıyla karşılaşmanın mutluluğunu yaşadı. 

 

Verilen ikramlar için teşekkürlerini ileten vatandaşlar, bu tür davranışların birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağladığını belirtti.




Bu haber 2184 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI