Bugun...



6 ŞUBAT MARAŞ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Kahramanmaraş’ın voleyboldaki gururu olan 6 Şubat Maraş Spor Yıldız Voleybol Takımı Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-05-2024 00:32:08 Tarih: 07-05-2024 21:54

6 ŞUBAT MARAŞ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

6 ŞUBAT MARAŞ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Kahramanmaraş’ın voleyboldaki gururu olan 6 Şubat Maraş Spor  Yıldız Voleybol Takımı Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

 

İl şampiyonluğunun ardından grup aşamalarında da rakiplerini tek tek set dışına gönderen 6 ŞUBAT MARAŞ SPOR şimdi de gözünü Türkiye şampiyonasına dikti.

 

16-21 Mayıs2024  tarihleri arasında Aksaray ilinde oynanacak olan ve Türkiye’nin en iyi 16 takımının mücadele edeceği Türkiye şampiyonası voleybol yıldız erkekler FİNAL müsabakalarında Şehrimizi temsil edecek olan 6 Şubat Maraş Spor Voleybol takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

KAHRAMANMARAŞ'IN GURURU: 6 ŞUBAT MARAŞ SPOR

 

Kahramanmaraş'ın köklü kulüplerinden biri olan 6 Şubat Maraş Spor, hem yerel hem de ulusal alanda büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Kulübün alt yapısı ve A takımıyla gösterdiği performans, şehrin sporuna büyük bir canlılık katıyor.

 

6 Şubat Maraş Spor'un öne çıkan özelliği ise tamamının Kahramanmaraş'tan olan sporcuları bünyesinde barındırması. Bu durum, kulübü sadece bir spor kulübü olmaktan öte, şehrin gururu haline getiriyor. Hem yerel liglerde hem de ulusal arenada başarılarıyla dikkat çeken kulüp, şimdi de voleybol branşında önemli bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

 

Kahramanmaraş'ın voleyboldaki gururu olan 6 Şubat Maraş Spor Yıldız Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etmek üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Aksaray'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası, genç sporcuların mücadele dolu bir platformda yeteneklerini sergileyeceği önemli bir organizasyon olacak.

 

6 Şubat Maraş Spor'un genç voleybolcuları, hem kendi şehirlerini hem de kulüplerini en iyi şekilde temsil etmek için antrenmanlara büyük bir özveriyle devam ediyor. Şampiyonada ilimizi temsil edecek olmanın gururunu yaşayan genç sporcular, başarılarıyla Kahramanmaraş'ın adını daha da yükseklere taşımak için ellerinden geleni yapacaklar.

 

Kahramanmaraşlı spor severler, 6 Şubat Maraş Spor'un başarılı voleybolcularına tam destek vererek onların yanında olacaklarını belirtiyorlar. Şehrimizin gururu olan bu genç sporcuların, Türkiye Şampiyonası'nda elde edecekleri başarılarla hepimizi gururlandıracaklarına inanıyoruz.

 

 

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI