Bugun...



ATC MARAŞSPOR İLE KAHRAMANMARAŞ BŞB GENÇLİKSPOR “BAL” İÇİN KARŞILAŞACAKLAR

ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Play-Off grubunda bir kez daha karşı karşıya gelecek. Kazanan takım BAL Ligine yükselecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-05-2022 00:14:51 Tarih: 19-05-2022 23:44

ATC MARAŞSPOR İLE KAHRAMANMARAŞ BŞB GENÇLİKSPOR “BAL” İÇİN KARŞILAŞACAKLAR

 

ATC MARAŞSPOR İLE KAHRAMANMARAŞ BŞB GENÇLİKSPOR “BAL” İÇİN KARŞILAŞACAKLAR

 

ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Play-Off grubunda bir kez daha  karşı karşıya gelecek. Kazanan takım BAL Ligine yükselecek. 

 

 

2021 -2022 futbol sezonu Kahramanmaraş 1.Amatör Lig Play-Off grubunda sezon sona erdi. Bölgesel Amatör Lige çıkma maçında ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Play-Off grubu maçlarında her iki takımda bir birlerine üstünlük sağlayamamış ve karşılaşma 2-2 sona ermişti.

 

Bu karşılaşmanın ilk yarısını Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor 2-0 önde kapamış fakat ATC Maraşspor ikinci yarının başlarında bulduğu 2 golle eşitliği sağlamıştı.

 

 

 

 

Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig Play-off grubu 5.Hafta maçları ile sezon sona erdi. Oynanan maçların ardından ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor bir kez daha karşı karşıya gelecek

 

ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlikspor sezonu aynı puanla kapattı. Kahramanmaraş'ın Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkına sahip olacak takımın belli olması için final maçı oynanacak. 11 puanlı ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlikspor final maçında karşı kaşıya gelecek. Müsabaka 22 Mayıs Pazar Günü saat 1700'de Batıpark Futbol sahasında oynanacak.

 

 

 




Bu haber 4331 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI