Bugun...



BAŞKAN ADAYI AKPINAR DULKADİROĞLU: YETİM BIRAKILMAMALIYDI

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Mehmet Akpınar, “Yeni Dulkadiroğlu Yeniden Refah ile yeni Dulkadiroğlu’na başlıyoruz. Dulkadiroğlu ilçesi yetim bırakılmamalıydı, kaderine terk edilmemeliydi.” Dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-12-2023 22:30:49 Tarih: 17-12-2023 21:47

BAŞKAN ADAYI AKPINAR DULKADİROĞLU: YETİM BIRAKILMAMALIYDI

 

 

BAŞKAN ADAYI AKPINAR DULKADİROĞLU: YETİM BIRAKILMAMALIYDI

 

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı  Mehmet Akpınar, “Yeni Dulkadiroğlu Yeniden Refah ile yeni Dulkadiroğlu’na başlıyoruz. Dulkadiroğlu ilçesi yetim bırakılmamalıydı, kaderine terk edilmemeliydi.” Dedi.

 

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Akpınar’ı ilan etmişti. Akpınar, düzenlenen aday tanıtımı toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde siyasi partiler adaylarını yavaş yavaş açıklamaya başladı. Kahramanmaraş’ta da çalışmalarını yürüten Yeniden Refah Partisi, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı olarak kentin sevilen simalarından biri olan Mehmet Akpınar’ı açıkladı. Ankara’ya çağırılan Akpınar, Genel Başkan Erbakan ile bir ayaya geldi. Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar ile birlikte yapılan ziyarette Genel Başkan Erbakan, Akpınar’ı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Adayı ilan etmişti.

 

Bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında bir araya gelen Yeniden Refah Partisi kurmayları ve vatandaşlar, Akpınar’ın projelerini dinledi.

 

 

Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Aydoğar, “Biz belediyelere masraf etmek için değil, vatandaşlarımıza hizmet etmek için geliyoruz. Kahramanmaraş’ta son günlerde yaygın olan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Uygun olmayan alan konusunu bizler de takip ediyoruz. Uzmanların açıklamalarına göre uygun olmayan diye bir durum yok değerli arkadaşlar. Bu alanlarda yüzeysel zemin sıvılaşması, yumuşak zemin üzerinde bunun içerisinde de bir bina yapılırken orada bir imara açma imar uygulaması yapılırken dünya teknoloji çağında yaşıyoruz, okyanusun ortasına denizin ortasına bina yapıldığını görüyoruz. Bütün bunların teknik anlamda bir karşılığı var. Zemin güçlendirilmesi, fore kazık gibi uygulamaları var bunu neden anlatıyorum, şu an Kahramanmaraş’ta çok yer uygun olmayan alan sınıf içerisinde. 20 yıldan beri Kahramanmaraş’ta imara açtığınız yerler düne kadar uygun olan bir alandı da, bugün uygun olmayan bir alan durumuna nasıl geldi? Yerin 7, 10 kilometre altında fay hattı yeryüzünün üzerindeki 8 metre 10 metre indiğimiz temelde nasıl uygun olmayan alan olur? Bunların hepsinin bilimsel bir karşılığı olduğu gibi uygulamada fore kazık uygulaması da yapılabilir, zemin güçlendirilmesi de yapılabilir bu alanlar imara açılıp uygun olan hale getirilebilir. Şüphemiz şudur ki uygun olmayan alanlardaki araziler arsalar bir kısım insanlar tarafından toplanıp rant haline dönüşmesin. Belediye başkanı adaylarımızı da o belediyeye o makama taşıyacağız inşallah. Şehrin suyunu içmiş bu şehrin evladı olan adaylarla çıkalım. Türkoğlu belediye başkan adayı Mehmet Karaca Türkoğlu’nun öz evladı. Yine Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayımız Mehmet Akpınar, bu bölgenin bağrından gelmiş, bu şehrin bu coğrafyanın evladı. Ankara’da atama ile gelmiş, burada bizlere ahkam kesen adaylarla değil bu milletin sıkıntısıyla sıkıntılanmış derdiyle dertlenmiş bu şehrin evlatlarını biz Allah’ın izniyle sizlere emanet edeceğiz” dedi” dedi.

 

 

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar ise, “6 Şubat’ta asrın felaketini hepimiz yaşadık. Dulkadiroğlu nasıl yıkıldıysa tabii ki aynı yerden yeniden ayağa kalkacağız inşallah. Dulkadiroğlu Kahramanmaraş’ın 700 yıl önceki ismidir ve aynı isimle devam etmek istiyoruz. Yeni Dulkadiroğlu Yeniden Refah ile yeni Dulkadiroğlu’na başlıyoruz. Dulkadiroğlu ilçesi yetim bırakılmamalıydı, kaderine terk edilmemeliydi. Onun için önceki başkanlara kötü söylemiyoruz ellerinden geleni yaptılar sağ olsunlar ama yetmez. Bismillah diyerek Yeniden Refah Partisi diyerek başlıyoruz.

 

 

Biz bu yola başladık şehri imar etmek için yeniden ayağa kaldırmak için Dulkadiroğlu’na aday oldum. Bütün kadrolarımız da bütün arkadaşlarımız da özellikle gençlerimiz de kadınlarımızla bu şehri yeniden ayağa kaldıracağız.  Kaderine terk edilen ikinci evlat üvey evlat muamelesi yapılan Dulkadiroğlu’nu hem refah şehir hem de modern bir şehir haline getireceğiz. Dulkadiroğlu’na ahlaklı belediyesinin anlayışıyla milli belediyecilik anlayışıyla insanımıza değer vererek birlikte de beraber ayağa kalkacağız. Ahlaklı belediyeciliği getirdiğimiz zaman kadınlarımıza gençlerimize sahip çıktığınız zaman onların gönüllerine dokunduğumuz zaman şehrimizi kalkındırmış ve eskisinden güzel hale getirmiş olacağız” diye konuştu.

 




Bu haber 7963 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI