Bugun...



BAŞKAN BAYAZIT, BAYRAM GÜNLERİNDE BENCİLLİĞİN ESİRİ OLMADAN KIRGINLIKLARI UNUTALIM

Türkoğlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Bayazıt, Mübarek Ramazan bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak, Kahramanmaraşlı hemşehrilerinin bayramını kutladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2024 17:23:00 Tarih: 10-04-2024 17:14

BAŞKAN BAYAZIT, BAYRAM GÜNLERİNDE BENCİLLİĞİN ESİRİ OLMADAN KIRGINLIKLARI UNUTALIM

BAŞKAN BAYAZIT, BAYRAM GÜNLERİNDE BENCİLLİĞİN ESİRİ OLMADAN KIRGINLIKLARI UNUTALIM

 

Türkoğlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı,  Furkan Bayazıt, Mübarek Ramazan bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak, Kahramanmaraşlı hemşehrilerinin bayramını kutladı.

 

 

Türkoğlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda  Kayaş Kurubuz Ambalaj Pls. Gıda Yalıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı da olan  İş insanı Furkan Bayazıt, manevi huzurla geçen ramazanın sonunda bayrama ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Bayramların, paylaşmaya, kaynaşmaya, dargınlıkları sonlandırmaya fırsat olan müstesna günler olduğunu aktaran Bayazıt, bayram günlerinde nefsin ve bencilliğin esiri olmadan kırgınlıkların unutulması gerektiğini vurguladı.

Hayırsever iş insanı Furkan Bayazıt,  bayramları bayram yapan değerlerin, hiçbir ayrım gözetmeden muhtacın, güçsüzün yanında durma, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek yetimlerin ve gariplerin tebessümüne vesile olmak olduğunu hatırlattı.

Başkan Bayazıt “Bayram vesilesiyle aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarken, kahraman gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraşlı  hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramımızın  başta Müslüman kardeşlerimiz olmak üzere tüm dünyaya barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.




Bu haber 2395 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI