Bugun...



BAŞKAN DAVARCIOĞLU ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ


facebook-paylas
Güncelleme: 09-11-2023 23:14:50 Tarih: 09-11-2023 22:42

BAŞKAN DAVARCIOĞLU ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ

BAŞKAN DAVARCIOĞLU ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ

 

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak,  “Atatürk, yalnız bir asker, ileri görüşlü bir devlet adamı değil, aynı zamanda büyük bir devrimci ve düşünce adamıdır.” Dedi.

 

Başkan Davarcıoğlu  Çağdaş Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.

 

Büyük önder Atatürk dünyanın gittiği istikameti iyi okuyan, dünya gerçeklerini iyi bilen, halkın kendi kaderini belirleme hakkına sonuna kadar inanan, hayatını ülkesine ve ideallerine adamış, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir şahsiyettir.

 

Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli şahsiyetlerinden olan, Baş Komutan  Gazi  Mustafa Kemal Atatürk, milletiyle omuz omuza verdiği hür ve bağımsız bir vatanda yaşama mücadelesiyle de tüm mazlum milletlere örnek olmuştur.

 

Atatürk, yalnız bir asker, ileri görüşlü bir devlet adamı değil, aynı zamanda büyük bir devrimci ve düşünce adamıdır.

 

Atatürk'ün yıllar önce açıkladığı düşünceleri, dinamik yapısıyla güncelliğini korumakta ve çağdaşlık yürüyüşünde yolumuzu aydınlatmaktadır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyor gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.

 




Bu haber 4511 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI