Bugun...



BAŞKAN KAYA, TEKNİSYEN VE TEKNİKERLER ECZANELERİN VAZGEÇİLMEZ EMEKTARLARIDIR

14.Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Ebru Kaya, 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü'nü kutlayarak, Teknisyen ve Teknikerlerin eczanelerin vazgeçilmez emektarları olduğunu belirtti.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-04-2024 19:09:35 Tarih: 26-04-2024 18:22

BAŞKAN KAYA,  TEKNİSYEN VE TEKNİKERLER ECZANELERİN VAZGEÇİLMEZ EMEKTARLARIDIR

BAŞKAN KAYA,  TEKNİSYEN VE TEKNİKERLERİN ECZANELER VAZGEÇİLMEZ EMEKTARLARIDIR

 

 

  1. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Ebru Kaya, 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü'nü kutlayarak, Teknisyen ve Teknikerlerin eczanelerin vazgeçilmez emektarları olduğunu belirtti.

 

"En başta eczanemde birlikte çalıştığım çok sevgili kardeşlerimin olmak üzere, eczanelerimizin vazgeçilmez emektarlarıdır," diyen Başkan Kaya, Halk sağlığına katkı sunmak için beraber yol yürüdüklerini ifade etti.

 Başkan Kaya, "Ülkemizin dört bir yanında 24 saat kesintisiz ilaç hizmetini her türlü koşulda verebilmek için birlikte mücadele ediyoruz," şeklinde konuştu.

 

Başkan Kaya, "Eczane teknisyenlerimizin ve teknikerlerimizin 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü'nü kutlarım," diyerek meslektaşlarının önemine vurgu yaptı.

 

Pandemi ve deprem gibi zorlu dönemlerde kaybettikleri meslektaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle andığını belirten Başkan Kaya, mesleklerine ve hizmetlerine olan minnettarlığını dile getirdi.

 




Bu haber 2326 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI