Bugun...



BAŞKAN OKUMUŞ, SPOR KOMPLEKSİ, MESİRE ALANI VE ADLİYE LOJMANI PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 6 Şubat depreminde büyük kayıplar verdiklerini buna rağmen normalleşme adına gece gündüz çalıştıklarını belirterek, depremden önce başlattığımız projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların tekrar başladığını söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-06-2023 00:09:15 Tarih: 02-06-2023 23:38

BAŞKAN OKUMUŞ, SPOR KOMPLEKSİ, MESİRE ALANI VE ADLİYE LOJMANI PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN OKUMUŞ, SPOR KOMPLEKSİ, MESİRE ALANI VE ADLİYE LOJMANI PROJELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş,  6 Şubat depreminde büyük kayıplar verdiklerini buna rağmen normalleşme adına gece gündüz çalıştıklarını belirterek, depremden önce başlattığımız projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların tekrar başladığını söyledi.

 

 

 

   5. SPOR KOMPLEKSİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR   

 

 

 Başkan Okumuş “ORÇAN’ ın Kalbi Yeşilyöre Mahallemizde, İlçemizin 5. Spor Kompleksini ve Mesire Alanını Yapıyoruz”

 

 

Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin Okumuş ile birlikte, Yeşilyöre Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve tüm Orçan Bölgesindeki Mahallelerine hizmet verecek olan spor kompleksi ve mesire alanı projesini yerinde incelediler.

 

 

Başkan Okumuş”Aktif olarak sentetik çim sahanın kullanıldığı, bu yaz sezonunda yarı olimpik yüzme havuzunun da faaliyete geçip hemşerilerimize hizmet vereceği Spor Kompleksimiz İçerisinde Neler Var

 

Sentetik Çim Saha, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çok Amaçlı Saha, İdari Bina, Yürüyüş yolları, Soyunma Odaları, Kır Lokantası, Etkinlik Alanı, Mesire Alanı, Fitness ve Çocuk Oyun Grubu ile birlikte yapısal ve bitkisel peyzaj alanı yer alacaktır. Orçan Bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

 

  BAŞKAN OKUMUŞ ”TÜRKOĞLU ADLİYE LOJMANI % 95 TAMAMLANDI”  

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yapımı tamamlanmak üzere olan Adliye Lojmanlarını inceledi.

 

Başkan Okumuş inceleme sonrası şunları belirtti

 

“AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin Okumuş ile birlikte, Cumhuriyet Mahallemizde inşaatını %95 oranda tamamladığımız ve şu anda peyzaj çalışmalarına devam ettiğimiz Türkoğlu adliye lojmanı çalışmalarını yerinde incelediler” dedi.

 

Başkan Okumuş ”Türkoğlu Adliye Lojmanı 1929 m² inşaat alanı, 12 daire ve zemin artı beş kat olarak tasarlandı ve çalışmalarımız hızla ve titizlikle devam ediyor” dedi.




Bu haber 5018 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI