Bugun...



BAŞKAN SARIALTUN’LA ÇAĞLAYANCERİT HEM DEĞİŞİYOR HEM DE GELİŞİYOR

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana geçen süre zarfında Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun Çağlayancerit ilçesinde büyük değişimlere imza attı.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-11-2023 00:01:00 Tarih: 07-11-2023 19:55

BAŞKAN SARIALTUN’LA ÇAĞLAYANCERİT HEM DEĞİŞİYOR HEM DE GELİŞİYOR

 

BAŞKAN SARIALTUN’LA ÇAĞLAYANCERİT HEM DEĞİŞİYOR HEM DE GELİŞİYOR

 

     Göreve geldiği  2019 yılından bu yana geçen süre zarfında Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun  Çağlayancerit ilçesinde büyük değişimlere imza attı.

Başkan Sarıaltun, gece gündüz demedi Çağlayancerit’e hizmet etmeye çalıştı. Belediyeyi büyük borç yükünden de kurtaran başkan Sarıaltun, uzun yıllardır Büyük sıkıntı yaşanan Bozlar- Çağlayancerit arasındaki yolu karayolları ile görüşerek  genişleterek asfaltını da yaptırdı.

Başkan Sarıaltun, Belediyenin çok kıt imkanlarına rağmen, Köprüler,  Festivaller, Şenlikler, Ceviz işleme ve Paketleme Tesisi, Daz Seyir Terası, Mesire Alanları, Taziye Evleri çevre düzenlemeleri, Spora destek, Yüzme Havuzu, Gençlere yönelik aktiviteler, Sosyal Market, Sosyal Tesis, Düğün Salonu, Kent Müzesi, Konferans Salonu, Doğalgaz,   gibi birçok farklı alanda hizmette çığır aşarak Çağlayancerit’te değişim rüzgarı estirdi.

 

 HELETE MAHALLESİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Gerek kırsal mahallelerde gerekse de merkezi mahallelerde farklı plan ve projelerle çalışmalarını sürdüren Başkan Sarıaltun, gelişen ve çağa uygun şehir mimarisi ile de depreme dayanıklı İmar planlarını uygulamaya koyuyor. Helete Mahallesinde de doğalgaz çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

         Değişen ve gelişen bir Çağlayancerit profili ile Başkan Sarıaltun belediye personeliyle de bir aile ferdi gibi, samimi ve mütevazi kişiliği ile Çağlayancerit’linin gönlünde taht kuruyor.

         Başkan Sarıaltun, Kışın çetin geçtiği ilçede yolların sürekli açık kalması için ekipleri de hazır tutuyor. Çağlayancerit'in zor bir coğrafi yapısı olmasına rağmen Çağlayancerit Belediyesi tarafından hizmette aksama olmuyor ve vatandaşlar mağduriyet yaşamıyor.

         Yaptığı hizmetlere her gün yenisini ekleyen Başkan Sarıaltun , ‘’Ceviz İşleme ve  Paketleme Tesisi’’ ile de Çağlayancerit cevizini dünya’ya tanıtmaya devam ediyor.

 

Başkan Sarıaltun, öğrenci, genç yaşlı hasta demeden herkese hizmet götürmeye çalışıyor. Çiftçilerin yanında oluyor ve ürünlerinin değerinde satılması için de gerekli girişimlerde bulunuyor. Düzenlenen yayla şenlikleri  büyük ilgi görüyor. Çağlayancerit halkının acısına sevincine her zaman ortak olan başkan Sarıaltun, yardıma muhtaç olan vatandaşlarını da unutmuyor, onların yanında oluyor.

YAPTIĞI ÇALIŞMALAR İLE ÇAĞLANCERİT HALKININ GÖNLÜNÜ FETHEDİYOR

 

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, yaptığı bu hizmetlerden dolayı Çağlancerit halkının takdirini topluyor. Tüm mahallelerine  eşit hizmet götüren Başkan Sarıaltun, halkla içi içe olarak ilçedeki hizmetleri aciliyet sırasına göre yapıyor. Yaptığı ve yapacağı çalışmalardan dolayı Başkan Hanifi Sarıaltun’u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.




Bu haber 5360 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI