Bugun...



BAŞKAN ÜLGER, BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ

Kahramanmaraş Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Alaeddin Devlet Ülger, Bu takımın bu şehre şampiyonluk yaşatacağına inandığını belirterek, "Kahramanmaraş’ın seçilmişlerini ve atanmışlarını maçlara davet ediyorum. Gelsinler bizlere moral versinler, futbolcuların buna ihtiyacı var” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-10-2023 10:12:18 Tarih: 22-10-2023 22:25

BAŞKAN ÜLGER, BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ

 

BAŞKAN ÜLGER, BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAŞATACAĞIZ

 

 

Kahramanmaraş Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Alaeddin Devlet  Ülger,  Bu takımın bu şehre şampiyonluk yaşatacağına inandığını  belirterek, "Kahramanmaraş’ın seçilmişlerini ve atanmışlarını maçlara davet ediyorum. Gelsinler bizlere moral versinler, futbolcuların buna ihtiyacı var” dedi.

 

Bugün oynanan Bozova Belediyespor maçını 2-1 kazandıktan sonra açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Aladdin Devlet Ülger, şehrin normalleşmeye ihtiyacı olduğunu, şehrin moralinin yüksek tutmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, seçilmişleri, atanmışları, maçlara davet ediyorum, gelsinler bizlere moral versinler, bizde şehre alacağımız galibiyetlerle moral verelim. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda kendilerini maçlarımıza davet ediyorum” dedi.

 

EKSİKLERİMİZİ YAPACAĞIM TRANSFERLERLE KAPATACAĞIZ

 

Başkan Ülger, “Henüz ligin başındayız, tabi ki eksiklerimiz var, fakat takımın özverisinden dolayı çok memnunum, futbolcularımız gerçekten mücadeleci ve   azimle oynuyorlar. Gittikçe de daha iyi olacağız. Eksiklerimiz var, inşallah bunu da bu hafta yapacağımız transferlerle kapatacağız. Takımımız bu şehre şampiyonluk yaşatacak.” Dedi.

 

BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM

 

“Asrın felaketi  depremde yaşanan maddi manevi acıyla birlikte canlarımız gitti, mallarımız gitti, onun acısını moralini bu takımımız verecek inşallah.” Diyen Başkan Ülger konuşmasının devamında şunları söyledi:

 

“ Hep birlikte taraftarımızla, spor adamlarımızla, halkımızla bir vücut olup bu takıma sahip çıkmalıyız. Bu maçta bu tribünlerde yer kalmaması gerekiyor. Kahramanmaraş’ta yıllardır sporun içerisindeyiz, biz burada eksik olan şeyleri tamamlamaya çalışıyoruz.  Eksiklerin bir tanesi Kahramanmaraş takımlarında Kahramanmaraşlı sporcuların olmayışı bir eksiklikti.

 

Ben şimdi Kahramanmaraşlı olup da başka şehirlerde futbol oynayan varsa onları buraya getirmeye çalışıyorum.  Bu memleketin çocukları memleketin formasını terletmiyor, ıslatıyor. Şehir dışından gelen futbolcularda bir Kahramanmaraşlı gibi oynuyor. Bu ister istemez şehrin çocuklarını da etkiliyor ve motivasyon bütünleşiyor.

 

KÜTÜĞÜMÜ KAHRAMANMARAŞ’A ALDIRACAĞIM

 

Hatta çok duygusal bir an yaşadık bu hafta, Oktay kardeşim bugünlerde “kütüğü bir Kahramanmaraş'a aldıracağım” dedi. Bu memleketi ayakta tutmamız lazım yıkılmadık ayaktayız derler ya hani çocuk öyle bir düşüncedeydi Allah razı olsun çok duygulandık, yani düşünün dışarıdaki futbolcumuz bile deprem yaşanmış bir şehre  kütüğünü aldırır mı,  yani nüfusuna aldırmaya çalışıyorsa demek ki burada bir maneviyat var demek ki burada bir inanç var.  Aile ortamı kuruldu yönetimimizle, futbolcularımızla, teknik ekibimizle,  taraftarımızla İnşallah bunu da böyle perçinleştireceğiz galibiyetlerimizle.

 

GALİBİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Biz galibiyet zincirlerine devam etmek istiyoruz İnşallah Kilis Belediyespor’u da  deplasmanda yeneceğiz buna inanıyoruz futbolcularımıza inanıyoruz onu da aldıktan sonra burada Viranşehir’le karşılaşacağız. Urfa Viranşehir maçında Allah rızası için şu Tribünlerde yer kalmasın artık.

 

SEÇİLMİŞLERİ VE ATANMIŞLARI MAÇA DAVET EDİYORUM

 

Tribünlerin  yarısı devletin memurları var, polis memurları var, genç sporcular var. Gelin artık şu tribünleri dolduralım. Bu takımda şehrin çocukları oynuyor, onlara destek olalım. Gelin hep birlikte bir sorun varsa birlikte çözelim. Onun için Viranşehir maçına ben herkesi davet ediyorum. Bu takıma destek vermek sahip çıkmak herkesin boynunun borcu. Biz burada emek veriyoruz. Bu takım halkın takımı, bu Kahramanmaraş’ın takımı, Kahramanmaraş’ın ismini temsil eden bir takım, onun için diyorum ki bu takıma sahip çıkalım.

 

SPORCULARA MORAL VERELİM

 

Bu gün tribünlerde olsun Protokolde olsun şehri yönetenlerden hiç kimse yoktu, bu şehrin moral ve motivasyona ihtiyacı var, morali yükseltmemiz gerek, biz niye tek başımızayız. Ben eski belediye Başkanı olabilirim, ama belediye başkanı değilim. Ben Kulüp başkanıyım. Ama şu protokole devletin bir yetkilisi gelsin, seçilmişlerden atanmışlardan birileri gelsin, bu çocuklara moral verelim. Viranşehir maçına herkesi davet ediyorum.” Dedi.

 

 




Bu haber 6431 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI