Bugun...



KAHRAMANMARAŞSPOR’DA SAKARYASPOR MESAİSİ

Kahramanmaraşspor, Cumartesi günü Sakaryaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-12-2021 00:41:02 Tarih: 15-12-2021 23:33

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA SAKARYASPOR MESAİSİ

 

 

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA SAKARYASPOR MESAİSİ

 

Kahramanmaraşspor, Cumartesi günü Sakaryaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TTF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren ilimiz takımı Kahramanmaraşspor, Cumartesi günü  Osmaniye 7 Ocak stadında oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Sinan Yücer ve yardımcı antrenörler  gözetiminde sürdürüyor.

 

Pazar gün deplasmanda Ergene Velimeşespor karşısında karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapatmasına rağmen maçın ikinci yarısında ortaya koyduğu oyunla maçtan 2-2’lik skorla ayrılarak büyük moral bulan Kahramanmaraşspor’lu futbolcular  Sakaryaspor’u da puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

 

Ergene Velimeşespor karşısında oynanan iyi futbol ve alınan 1 puanın ardından Kahramanmaraşspor’un yöneticisi Murat Sünbül tarafından yönetim kuruluna, teknik heyete ve futbolculara moral yemeği verdi.

 

Sohbet ortamında geçen yemekte futbolcuların bir hayli moralinin yerinde olduğu gözlendi.

 

TEKNİK PATRON YÜCER, UMUTLUYUZ

 

Kahramanmaraşspor'da  Teknik Direktörlük görevine getirilen ve takımın başında ilk maçına çıkan Sinan Yücer, bu maçtan 1 puan çıkartması Kahramanmaraşspor taraftarlarını umutlandırdı.

 

Ligin ilk yarısında alabilecekleri kadar puan alacaklarını fakat ligin ikinci yarısı ile birlikte büyük bir çıkış yakalayacaklarını belirten Yücer, Bu takıma herkesin sahip çıkması ve destek olması gerek. Taraftarların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daha fazlası ile takımı desteklemeleri gerektiğini söyledi.

 

Yücer, bundan sonra iyi futbolun yanı sıra puanları da toplayacaklarını ve ligde çıkışa geçeceklerini, Ligde umut varsa umutluyuz” dedi.

 

Yücer, Sakaryaspor’un  güçlü bir takım olduğunu onlarında galibiyete ve 3 puana ihtiyaçları olduğunu belirtereke, "Fakat, bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız var, biz Kahramanmaraşspor olarak bize gerekli olan üç puanı Sakaryaspor karşısında alacağız. Sakaryaspor'un şampiyonluğa oynuyor olması bizi ilgilendirmez biz sahaya çıkacağız ve elimizden gelenenin en iyisini yapacağız. Hem biz hem taraftarlarımız hemde Kahramanmaraşspor mutlu olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 




Bu haber 1620 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI