Bugun...



ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDA BAYRAMLAŞMA

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası, geleneksel bayramlaşma programını düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-04-2024 21:55:43 Tarih: 11-04-2024 21:24

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDA BAYRAMLAŞMA

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDA BAYRAMLAŞMA

 

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası, geleneksel bayramlaşma programını düzenledi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Salonunda Başkan Ahmet Kuybu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel bayramlaşma programına Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mahmut Arıkan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, KMTSO Yönetim Kurulu ve  Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkan ve Üyeleri  Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, ve Esnaf Odaları Başkanları ve temsilcileri  ve KMEOB Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda esnaf katıldı.

Başkan Ahmet Kuybu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu programda konuşan Kuybu, birlik ve beraberliğin pekişmesinin, sevinç ve kederlerin paylaşılmasının ve millet olarak el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzen içinde yaşamanın önemine vurgu yaptı. Gelenek ve göreneklerin kuşaktan kuşağa aktarılmasının önemine de değinen Kuybu, 

Bayramlar birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir.
Bayramlarımız insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günleri taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz."

 

 

Başkan Kuybu, geleneksel bayramlaşma törenine katılan herkese teşekkür ettiğini de ifade etti. 

 

 




Bu haber 1819 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI