Bugun...



BAŞKAN AKPINAR, GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, "Ne mutlu bize ki gönülleri fethettik. Halkımızın gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyorum.”

facebook-paylas
Güncelleme: 03-04-2024 10:26:58 Tarih: 03-04-2024 10:05

BAŞKAN AKPINAR,  GÖNÜLLERİ FETHETTİ

BAŞKAN AKPINAR, BERTİZ BAYDEMİRLİ’DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ne mutlu bize ki gönülleri fethettik. Halkımızın gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyorum.”

 

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Parti teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte  Bertiz Baydemirli Mahallesi’nde gerçekleştirilen İftar Programına Katılarak mahalle halkı ile bir araya geldi

 

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Bertiz Baydemirli Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Akpınar, katılım sağladığı etkinlikte mahalle muhtarı Ali Ay’ın düzenlediği iftar programına iştirak etti. Programda vatandaşlarla bir araya gelen Akpınar'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

 

Akpınar, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Bertiz Baydemirli Mahallemizde Mahalle Muhtarı Ali Ay’ın düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladık. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılandık, ne mutlu bize ki gönülleri fethettik. Halkımızın gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi daim kılsın.”

 




Bu haber 2741 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI