Bugun...



MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜRBAK SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak gece gündüz demeden ziyaretlerine devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2023 23:31:27 Tarih: 29-04-2023 22:29

MİLLETVEKİLİ  ADAYI GÜRBAK SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ  ADAYI GÜRBAK SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak gece gündüz demeden ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem  Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri bir program dahilinde sahadaki çalışmalarını ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak Yörükselim devlet hastanesi civarındaki Sivil Toplum Kuruluşları,  esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

 

Burada esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek  onlarla hasbihal eden  milletvekili Adayı Gürbak onların sorun ve taleplerini dinlerken 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek istedi. 

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak Ülkenin geleceğini pazarlık haline getirenlere karşın hep birlikte ülkeyi daha ileriye götürmek için çalıştıklarını ifade etti.

 

Ziyaretler ve sohbetler esnasından Sivil Toplum Kuruluşları ve esnafları Gürbak yakın ilgi ve alakalarını göstererek destek sözü verdiler.

 

UZUNOLUK ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET

 

Milletvekili adayı Ramazan Gürbak Uzunoluk çarşı esnafını da ziyaret ederek, “Sağlam duruşu, hoş sohbetiyle bizleri mest eden, benim gönlü zengin, tarihini, geleneklerini, değerlerini sanatına ilmek ilmek işleyen Kahramanmaraşlı esnaf kardeşim Ne mütevazidir halin, Hikmet yüklüdür dilin, Ne mahirdir nasırlı elin, Nede mübarektir tertemiz alın terin..."

Teşkilatımız ile birlikte Uzunoluk çarşı esnafımızın samimiyetine, dirayetine, azmine, kararlılığına ve kararına misafir olduk”

 

 

MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜRBAK, PİRİREİS MAHALLESİNDE

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile birlikte Pirireis Mahellesinde  gençlerle bir araya geldi.

 

Gürbak açıklamasında “Teşkilatlarımız'la birlikte "Bir ömür boyunca yarının bizim olacağı hayaliyle yürüttüğümüz mücadelemizin sonunda hamdolsun işte bugün Pirireis Mahallesi'nde Asım'ın, dirilişin, Türkiye Yüzyılı'nın nesli, gençlerle birlikteydik, "Gördük ki gençlerimizle aynı yöne bakıyor, aynı duyguları paylaşıyor, aynı hayallerin peşinden gidiyoruz. Birileri sosyal medya mecralarında bu kendilerini gaza getirirken biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz."

 

 




Bu haber 4847 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI