Bugun...



BAŞKAN DOĞAN “14 MAYIS CUMHUR İTTİFAKININ VE AK PARTİ’NİN ZAFERİ OLACAK”

Andırın’ın başarılı Belediye Başkanı Ahmet Doğan, hem Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, devam eden belediye çalışmalarını de yerinde inceledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-05-2023 00:13:22 Tarih: 10-05-2023 23:57

BAŞKAN DOĞAN “14 MAYIS CUMHUR İTTİFAKININ VE AK PARTİ’NİN  ZAFERİ OLACAK”

BAŞKAN DOĞAN “14 MAYIS CUMHUR İTTİFAKININ VE AK PARTİ’NİN  ZAFERİ OLACAK”

 

Andırın’ın başarılı Belediye Başkanı Ahmet Doğan, hem Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, devam eden belediye çalışmalarını de yerinde inceledi.

 

 

 

Kahramanmaraş’ın Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, 14 Mayıs seçimleri için gece gündüz seçim çalışmalarını yürütürken, Belediye ekipleri ise, çalışmalarını sürdürüyor.

 

 Başkan Doğan, ilçenin her yeri karış karış dolaşarak, hem AK Parti iktidarının hem de Andırın Belediyesi’nin  çalışmalarını anlatıyor.

 

 

Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen ve çözüm noktasında ne gerekiyorsa yapılması talimatını veren  Başkan Ahmet Doğan Andırın’ın Cambaz, Yeşilova, Darıovası, Camuzluk, Çiçekli ve Anacık Mahallelerinde  devam eden, parke döşeme, yol genişletme, menfez atma, yol tamir ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi.  İşlerin zamanında bitirilmesi talimatını verdi.


Başkan Doğan Hem vatandaşlarımızı ziyaret ettik, hem de belediye çalışmalarını yerinde görme imkanı bulduk. Hemşehrilerimizle de  sohbet ettik. Her şey daha güzel bir Andırın için” dedi.

 

BAŞKAN DOĞAN VE MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ŞAHİN İLE ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

 Belediye Başkanı Ahmet Doğan, beraberinde Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran, yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Andırın ilçe merkezinde faaliyet gösteren çarşı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.


Başkan Doğan ve beraberindekiler esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya geldi. AK Parti İktidarı döneminde yapılan icraatları anlattılar. 14 Mayıs Seçimlerinde destek istediler.

 

ŞAHİN CUMA GÜNÜ ANDIRIN’DA

 

Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin, seçim çalışmaları kapsamında yine Andırın’a gelecek ve esnafları ziyaret edecek vatandaşlarla sohbet edecek ve 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Ak Parti’ye oy isteyecek.

 




Bu haber 6138 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI