Bugun...



BAŞKAN GÖRGEL, HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, vatandaşlarımızın gönüllerini ihya etmek, şehrimizi yeniden inşa etmek için mücadele ettiklerini söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-04-2023 21:11:45 Tarih: 27-04-2023 20:59

BAŞKAN GÖRGEL, HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

BAŞKAN GÖRGEL HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, vatandaşlarımızın gönüllerini ihya etmek, şehrimizi yeniden inşa etmek için mücadele ettiklerini söyledi.

 

BAŞKAN GÖRGEL, ŞEHRİMİZİN NORMALE DÖNMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

6  Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde binlerce insanı kaybettiklerini belirten Görgel, Kahramanmaraş’ımızı tekrar ayağa kaldırmak için var güçleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya da devam ettiklerini söyledi.

 

Depremin olduğu ilk günden bu yana  vatandaşların yaralarını sarma adına hep sahada olduklarını belirterek, Şehrimizin normale dönmesi adına büyük bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

 

BAŞKAN GÖRGEL, VATANDAŞLARIMIZI KALICI KONUTLARA YERLEŞTİRİYORUZ

 

Devletin tüm kurumlarının sahada çalıştığını ve vatandaşların kalıcı konutlara yerleştirilmesi için büyük gayret gösterdiklerini belirten Başkan Güngör, depremin olduğu günden bu yana Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, Valililerimiz, Belediye Başkanlarımız hemen hemen her gün şehrimize gelerek vatandaşlarımızla birlikte oldular. Onların ihtiyaçlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundular, Bunda da büyük başarı kaydettik. Şimdi ise vatandaşlarımızın kalıcı konutlara yerleştirilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

 

BAŞKAN GÖRGEL: ŞEHRİMİZİ TEKRAR İNŞA ETMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

 

Başkan Görgel, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci ve ilgili kurum yetkileri ile birlikte şehrimiz için hazırlanan master planı, yeni kent meydanı ve projeler hakkında değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Devletimizin ilgili tüm kurumları bütün enerjisini, dikkatini vatandaşlarımızın gönüllerini ihya etmek, şehrimizi yeniden inşa etmek için mücadele ediyor. Hep birlikte bunu başaracağız inşallah” dedi.

 

 

Başkan Görgel”Devletimizin ilgili tüm kurumları bütün enerjisini, dikkatini vatandaşlarımızın gönüllerini ihya etmek, şehrimizi yeniden inşa etmek için mücadele ediyor. Hep birlikte bunu başaracağız inşallah” dedi.

 

BAŞKAN GÖRGEL, BİRLİK BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

 

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Şehrin olağan üstü bir koordinasyon sistemiyle çok büyük sorun ve engelleri aştığını belirterek,  “Bu süreçte birlik ve beraberlik çok önemlidir. Bizler de bu güne kadar çok büyük bir birlik ve beraberlik ortaya koyduk. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin ihya olması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz.”




Bu haber 4759 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI