Bugun...



GAZETECİ İSMAİL KOYUNCU’DAN YEMEK İKRAMI

Kahramanmaraş’ta Gazeteci İsmail Koyuncu meslektaşlarına yemek ikramında bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-06-2023 20:41:10 Tarih: 08-06-2023 09:12

GAZETECİ İSMAİL KOYUNCU’DAN YEMEK İKRAMI

GAZETECİ İSMAİL KOYUNCU’DAN YEMEK İKRAMI

 

Kahramanmaraş’ta Gazeteci İsmail Koyuncu  meslektaşlarına yemek ikramında bulundu.

 

Kahramanmaraş’ta gazetecilik mesleğini sürdüren İFAAJANS ve Kahramanmaraş Haberi  Gazetesi imtiyaz  sahibi İsmail Koyuncu Emekli olması dolayısı ile meslektaşlarına öğle yemeği ikramında bulundu.

 

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve sadece basın mensuplarının olduğu Basın Evi’nde  gerçekleştirilen öğle yemeği ikramına meslektaşları ilgi gösterdi.

 

Yemek ikramına Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Afşin Basın Servisi’nden Musa Kızılay, Abid Vanlı, Mahmut Beyaz, Bilal Evran, Yaşar Erikli, M.Mehmet Yüzbaşıoğlu, Gökhan Şahin, Zekeriya Okutucu, Tural Şahbazlı ,  Adem Gemci, Zeki Demir, Ayhan Akyol, İbrahim Baykut, İlhan Durmuş , Devrim Başer, Fatma Ulusan, Kemal Sayın, KASKİ Basın Müdürü Saniye Karakurt Bayazıt ve ekibi, Nuri Yıldız , Büyükşehir Belediyesi basın bürosundan  dostlar ve daha bir çok gazeteci katıldı.

 

Yemek sonrası gazeteciler hasret giderirken, birbirlerini görme ve sohbet imkanı da buldular.

 

Yemek ikramı ile  ilgili açıklamalarda bulunan gazeteci  İsmail Koyuncu, çok küçük yaşta başladığım mesleğimde emekli olmam dolayısı ile arkadaşlarla bir araya gelmek istedik. Sağ olsun meslektaşlarım bizi yalnız bırakmadılar ve yemek ikramımıza katıldılar.

 

Emekli olmama çok uzun yıllar vardı.  Fakat çıkan EYT yasası  ile emeklik oldum. Bu yasayı çıkartanlardan Allah razı olsun.  Daha önceki yıllarda gazetecilik mesleğinden emekli olmak çok zordu. Hükümetin aldığı kararlar sayesinde bizlerde emekli olmaya başladık. İnşallah diğer arkadaşlarımızda emekli olur.” Dedi.

Haber: Bilal Evran

Foto: Mesut Tuğrul




Bu haber 3722 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI