Bugun...



GAZETECİLERDEN ÇELİK VE DOĞAN’A ZİYARET

Kahramanmaraş'ta görev yapan gazeteciler, Çağlayancerit Hastanesi Başhekimi Kadir Çelik ve Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Recai Can Doğan’ı ziyaret ettiler.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-04-2024 20:29:16 Tarih: 25-04-2024 19:59

GAZETECİLERDEN ÇELİK VE DOĞAN’A ZİYARET

GAZETECİLERDEN ÇELİK VE DOĞAN’A ZİYARET

 

 

Kahramanmaraş'ta görev yapan gazeteciler, Çağlayancerit Hastanesi Başhekimi Kadir Çelik ve Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Recai Can Doğan’ı  ziyaret ettiler.

 

 

Çağlayancerit İlçesi'ne gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, Niyazi Kara, (habernik), Şahin Efe (Aksu Haber Gazetesi), İlker Yiyen (marasekpress) ve Bilal Evran (memleket46) geçtiğimiz günlerde Çağlayancerit Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Kadir Çelik’i  makamında ziyaret ederekhayırlı olsun dileklerinde bulunarak bir süre sohbet ettiler.

 

 

Çağlayancerit Hastanesi'nde 2 yıldan bu yana hekim olarak görev yapan Kadir Çelik'in Başhekimliğe atanmasıyla ilgili gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Çelik'in güler yüzlü ve samimi tavırları, göreve hakim olmasıyla birlikte Çağlayancerit halkı için büyük bir şans olarak nitelendiriliyor.

 

 

RECAİ CAN DOĞAN’DA ZİYARET

 

 

Ayrıca, gazeteciler  Sağlık-Sen Çağlayancerit İlçe Temsilcisi Recai Can Doğan'ı da ziyaret ettiler. Çağlayancerit Devlet Hastanesi'nde Diş Teknisyeni olarak görev yapan Recai Can Doğan, uzun yıllardır hizmet veriyor ve Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği görevini başarıyla sürdürüyor. Doğan'ın, Çağlayancerit halkına gösterdiği yakın ilgi ve alaka takdirle karşılanıyor.

Ziyaretlerin samimi misafirperverlikle geçmesi dolayısıyla, Çağlayancerit Başhekimi Kadir Çelik'e ve Sağlık-Sen Çağlayancerit İlçe Temsilcisi Recai Can Doğan'a www.memleket46.com yayın ekibi adına teşekkür edildi.

 




Bu haber 1584 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI