Bugun...



GÖKSUN’DA TOKİ DEPREM KONUTLARININ İNŞASI HIZLA DEVAM EDİYOR

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, TOKİ tarafından yapımına başlana kalıcı konutların inşa çalışmalarının titizlikle sürdüğünü söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-07-2023 15:11:09 Tarih: 31-07-2023 14:39

GÖKSUN’DA TOKİ DEPREM KONUTLARININ İNŞASI HIZLA DEVAM EDİYOR

GÖKSUN’DA TOKİ DEPREM KONUTLARININ İNŞASI HIZLA DEVAM EDİYOR

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, TOKİ tarafından yapımına başlana kalıcı konutların  inşa çalışmalarının titizlikle sürdüğünü söyledi. 

 

Başkan Aydın, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilen konutların zamanında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirterek, konut alanına otopark, ve çocuk oyun alanları  ve peyzaj çalışmalarının da yer alacağını ifada etti. 

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, "Depremden etkilenen İlçemizde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlarımızın konut ihtiyaçlarının karşılanması için Yantepe Mahallesi Çaltepe Mevkiinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan kalıcı konutların inşa çalışmaları titizlikle devam ediyor.


Depremzedelere teslim edilmesi hedeflenen konutlar, depreme dayanıklı 2+1 ve 3+1 planında 1105 konut olarak tasarlanan projenin yanı sıra otopark, çocuk oyun alanları ve peyzaj çalışmaları en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek."




Bu haber 7666 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KİTAP Haberleri

YUKARI YUKARI