Bugun...



GÖRGEL SIKINTILARI SAHADA GÖRMEK İÇİN GEZİYORUZ

Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Onikişubat ilçesinde yer alan Mağralı Mahallesi Mağralı Ökkeş Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-03-2024 17:09:47 Tarih: 14-03-2024 16:50

GÖRGEL SIKINTILARI SAHADA GÖRMEK İÇİN GEZİYORUZ

GÖRGEL SIKINTILARI SAHADA GÖRMEK İÇİN GEZİYORUZ
Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Mağralı Mahallesi’nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Görgel “Allah nasip ederse, seçimden sonrada bu şehrin sokaklarında esnaflarımız ve vatandaşlarımızla birlikte olacağız ” dedi.

Mahalle ve caddelerdeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Onikişubat ilçesinde yer alan Mağralı Mahallesi Mağralı Ökkeş Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen Görgel, kampanya döneminin verimli geçtiğini söyledi. Seçim sonrasında da Kahramanmaraş’ın sokaklarını gezerek, sorunları vatandaşlardan dinleyeceğini ifade eden Görgel, “Burası Mağralı caddemiz, Kahramanmaraş'ın en iyi caddelerinden biri. Kendine has bir kültürü olan caddelerinden bir tanesidir. Çünkü biz de uzun yıllardır burada tabii çocuğumuzun geçtiğimizde burada farklı yıllar oynatmıştık, çok değerli dostlarımıza var. Onları da ziyaret ediyoruz. Güzel verimli bir esnaf gezisi yapıyoruz. Teşkilatımızla beraber, il başkanımızla beraber belediye meclis üyemizle tüm teşkilat mağralı esnaflarımızla beraberiz. Tabii sorunları var. Şehir içi caddemizle alakalı bazı sıkıntılardan bahsettik. Onlarla ilgili hem şimdi hem de Allah nasip ederse göreve gidip ondan sonraki süreçle alakalı düşüncelerimizi ve o çözümlerimizi söylüyoruz, yapmaya çalışıyoruz” dedi. 

“FARKLI FARKLI TALEPLER VAR”

Bölgedeki sorunları esnaflardan dinlediklerini kaydeden Başkan Adayı Görgel “Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakımıza katıldığında tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin de güveni tam dediğim gibi, deprem bölgesinde talep farklı ihtiyaçlar farklı. Tabii ki o ihtiyaçlardan kaynaklı tepkiler dile getirilirken bazen kırgınlıklar, kırgınlıklar oluşmuş. Onlara da bir süreç içerisinde zaten konuşuyor. Çünkü nedenlerini anlatınca insanlarla fikir birliği yapıyoruz. Ferasetli bir mekanımız var, burası Kahramanmaraş. Kahramanmaraş duyarlı, Kahramanlık var. O yüzden diyaloğa geçtikçe o sorunlar da çözülmüş oluyor. Allah'a şükürler olsun” dedi.




Bu haber 3051 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KİTAP Haberleri

YUKARI YUKARI