Bugun...



KAHRAMANMARAŞ CHP’DE KONGRE HEYECANI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Kongresi yarın yapılıyor. Kongrede kimler başkanlık için yarışacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-10-2023 22:09:07 Tarih: 06-10-2023 21:30

KAHRAMANMARAŞ CHP’DE KONGRE HEYECANI!

KAHRAMANMARAŞ CHP’DE KONGRE HEYECANI!

 

Adaylar mevcut Başkan Esat Şengül ve Ünal Ateş

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Kongresi yarın yapılıyor.  Kongrede kimler başkanlık için yarışacak.

 

38. Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş il kongresi yarın saat:10.30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

 

11 ilçede kongre sürecini tamamlayan CHP Kahramanmaraş il başkanlığı, büyük kongre için yarın bir araya gelecek. 38'inci il kongresi için hazırlıklarını tamamlayan CHP Kahramanmaraş Teşkilatı, 403 il delegesiyle kongresini gerçekleştirecek.

 

Kongrede Adaylar mevcut Başkan Esat Şengül ve Ünal Ateş olacak.

 

ŞENGÜL: CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN KONGRELERİ ÖNEMLİDİR

 

 Bu önemli kongrede, CHP İl Başkanı Esat Şengül yeniden aday olduğunu ifade etti.

 

Şengül, kongre süreçlerine dair şunları belirtti: "Bizim için kongre süreçleri Haziran ayından itibaren başlamıştı. Hiçbir partide olmayan bir yöntemi uyguluyoruz. Öncelikle mahallelerde delege seçimleri yapıyoruz. İlgili mahallelerde sandık kurarak tüm üyelerin katılımıyla o mahalleyi hangi üyemiz diğer

delegelikle, kaç üyeyle temsil edilecekse önce delege seçimleri yapıyoruz. Sonrasında ilçe, il ve büyük kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. 11 ilçede kongrelerimizi tamamladık.

 

Yarın ise il kongremizi gerçekleştireceğiz." Kongrelerin genel seçim kadar önemli olduğunu vurgulayan İl Başkanı Şengül, "Kongreler, partililerimizin birbirine hesap verebileceği mekanizmalardır. Mevcut yönetim çalışmasını sunar, hesap verir. Eksiklikler görüldüğünde delegelerimiz tarafından eleştirilir, anlatılır ve öneriler getirilir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongreleri önemlidir. Bu kongreler, 2024 Yerel Seçimleri için CHP'nin fitilini ateşleyecek ve başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

ÜNAL ATEŞ, İL BAŞKANLIĞINA VE YÖNETİMİNE TALİBİM

 

Ünal Ateş ise adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

 

Kıymetli hemşehrilerim

 

Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında ve 6 Şubat'ta yaşadığımız depremler bu depremler sonrası en ağır yıkımı yaşayan şehrimizin işler acısı hali hepimizin malumudur.

 

Kaybolan hayallerimiz, yok olan yarınlarımız ve kararan hayatlarımız için mevcut iktidarın bir şeyler yapıyormuş gibi davranması hayatı daha da yaşanmaz kılmaktadır.

 

Bütün bu değerlendirmeler ışığında öncelikle şehrimiz için , acılara boğulmuş siz değerli hemşehrilerim için,  ve bu zor süreçte iktidarı daha fazla çalıştıracak bir siyasal anlayış için Cumhuriyet Halk Partisi'ni Kahramanmaraş'ta daha iyi bir yerlere getirebilmek için, 7 Ekim cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılacak Kongre'de Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığına ve İl yönetimine talibiz.

 

Saygı ile tüm kamuoyuna duyurulur.”




Bu haber 5013 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI