Bugun...



KAHRAMANMARAŞ’TA CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI ÜNAL ATEŞ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl başkanlığı kongresi gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde eski Onikişubat ilçe Başkanı Ünal Ateş CHP'nin yeni il başkanı oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-10-2023 20:15:40 Tarih: 07-10-2023 19:38

KAHRAMANMARAŞ’TA CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI ÜNAL ATEŞ OLDU

KAHRAMANMARAŞ’TA CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI ÜNAL ATEŞ OLDU

 

CHP'de Ünal Ateş Dönemi Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün yapılan İl Kongresinde Ünal Ateş yeni il başkanı seçildi.

 

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresi'nde mevcut Başkan Esat Şengül ve Ünal Ateş yarıştı. Saat 17.00'a kadar süren oy verme işleminin devam ettiği kongre sonucunda sandıklar açıldı. Açılan sandık sonuçlarına göre 403 delege oy kullandı. 223 oy alan Ünal Ateş Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni il başkanı seçildi.

 

Ünal Ateş ve Esat Şengül'ün il başkanlığına aday olduğu kongrede, 223 delegenin oyunu alan Ateş yeni il başkanı seçildi. Şengül ise 159 oyda kaldı.

Yeni il başkanı Ünal Ateş, göreve gelerek CHP'nin Kahramanmaraş il teşkilatında liderlik yapacak ve partisinin hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Ünal Ateş bilindiği gibi Onikişubat ilçe başkanlığı döneminde de ilin bir çok sorununun hem videolu hem de basın toplantıları yaparak gündeme getirmesi ile biliniyor. Ünal Ateş’in bundan sonra da Kahramanmaraş’ın sorunlarına farklı bakış açısı ile gündeme getireceği tahmin edilirken, Partisini de 2024 Yerel Seçimlere hazırlayacak.

Bizde memleket46.com yayın grubu olarak Ünal Ateş’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 




Bu haber 6887 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI