Bugun...



MHP’Lİ BAŞKAN SATICI’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ilçeye bağlı bazı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-09-2023 22:24:07 Tarih: 23-09-2023 21:48

MHP’Lİ BAŞKAN SATICI’DAN BİR DİZİ ZİYARET

MHP’Lİ BAŞKAN SATICI’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ilçeye bağlı bazı mahallelerde   vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongre sonucu MHP Onikisubat ilçe başkanlığına  seçilen Başkan Satıcı Çukurhisar mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Dulkadiroğlu ilçe başbakanlığı döneminde de sık sık esnaf ziyareti yapan  en ücrada bulunan mahalleye dahi giderek orada vatandaşlarla bir araya gelen ve Dulkadiroğlu’nda adeta halkın sevgilisi olsun Başkan Satıcı Onikisubat ilçesinde de yine vatandaşlarla bir olmaya onların dertleri ile dertlenmeye  sorunlarına çözüm olmaya başladı.

 

Bu kapsamda Çukurhisar  mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Emrah Satıcı burada mahalle muhtarı Muhsin Akbaba  tarafından karşılandı. Muhtarla bir süre sohbet eden başkan Satıcı daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bulunulan vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Satıcı vatandaşların istek ve taleplerini bir bir not aldı. Sorunların çözümü konusunda takipçisi olacağı sözünü  verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikisubat İlçe Başkanı Omer Emrah Satıcı ilçe yönetimi ile birlikte Kumarlı, Kaynar, Döngel, Tekir, Suçatı Mahallelerini de ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Başkan Emrah Satıcı, ziyaretlerde kendisine ve yönetim kurulu üyelerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı muhtarlara ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 




Bu haber 2985 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI