Bugun...



MHP'Lİ YURDAKUL: HAYATIMIZIN HER ANINDA ÖZEL BİREYLERİMİZİ HATIRLAMALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Gün SAZAK Konferans salonunda 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14:00’de düzenlenen engelliler haftası etkinliği büyük bir beğeniyle icra edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-05-2024 15:43:28 Tarih: 13-05-2024 12:26

MHP'Lİ YURDAKUL: HAYATIMIZIN HER ANINDA ÖZEL BİREYLERİMİZİ HATIRLAMALIYIZ

MHP'Lİ YURDAKUL: HAYATIMIZIN HER ANINDA ÖZEL BİREYLERİMİZİ HATIRLAMALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Gün SAZAK Konferans salonunda 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14:00’de düzenlenen engelliler haftası etkinliği büyük bir beğeniyle icra edildi.

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NE BU DUYARLILIKLARI İÇİN ÇOK MÜTEŞEKKİRİZ

 

Davetliler arasında yer alan Engelliler Konfederasyon, Federasyon, Vakıf ve Derneklerin temsilcileri etkinliğe dair görüşlerinde “Engelliler hakkında farkındalık yaratan, çok önemli bir etkinlikti. Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu duyarlılıkları için çok müteşekkiriz.” ifadelerini kullandılar. Sahne alan özel bireylerin aileleri “Türk milletinin özel bireyler hakkındaki görüşlerinde farkındalık meydana getiren tavrından çok memnunuz. Sayın Devlet Bahçeli’nin engelliler hakkındaki hassasiyetlerine ilk elden şahitlik ettik ve mutlu olduk.” dediler.

 

LİDER ÜLKE, ENGELSİZ TÜRKİYE

 

Etkinlik, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde gerçekleştirildi. Sayın Devlet Bahçeli’nin “Lider Ülke, Engelsiz Türkiye” sözü farkındalık etkinliğinin parolasıydı. Milliyetçi Hareket Partisi Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL, ülkemizin dört bir köşesinden gelen Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu (KAÇEP) İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yapılan etkinlikte sanatçı ve sporcu özel bireylerin tiyatro, resim, şarkı gibi branşlarda sahneledikleri gösteriler çok büyük ilgi topladı.


ÜLKÜMÜZ, DUYARLI BİR MİLLET OLMAKTIR

 

Etkinliğin koordinasyonunu üstlenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL, yaptığı açılış konuşmasında “Verilere göre nüfusumuzun %12,5’i, diğer bir ifadeyle her 8 kişiden birimizin özel bir birey olduğunu biliyoruz. Bu konudaki farkındalık ve duyarlılık, birkaçımızın değil, hepimizin hassasiyeti olmalıdır. Yılın bir gününde veya bir haftasında değil, hayatımızın her anında özel bireylerimizi hatırlamayı ve yapılan her işte ve konulan her tuğlada, sizleri dikkate alan duyarlı bir millet olarak hareket etmeyi, ülkümüz olarak değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YILIN EN VEFALI ANNESİ ÖDÜLÜ VERİLDİ

 

Doğuştan Serebral Palsi rahatsızlığı olan ve özel gereksinimleri olan Elif Nur Coşkun’un yetiştirilmesinde gösterdiği vefa ve hassasiyetler gerekçesiyle, Tülay Coşkun’a “Yılın En Vefalı Annesi Ödülü” takdim edildi. Ödülü, MHP Genel Başkanı adına takdim eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul “Eşinin yoğun mesaisi de düşünüldüğünde, omzunda ne kadar büyük bir yük olduğu, evine, evladına ve Türk toplumuna hayırlı işler yapmanın getirdiği ağırlığı nasıl taşıdığı fark edildiği andan itibaren, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ve tebriklerinin odağı olarak bugün “Yılın Vefakar Annesi” ödülünü almaya hak kazanmıştır.” dedi.




Bu haber 1335 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI