Bugun...



MÜSİAD BAŞKANI ÇİÇEKÇİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İŞ İNSANI AHMET ARAS’I ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri İş insanı Ahmet Arası ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-08-2022 00:13:08 Tarih: 13-08-2022 23:38

MÜSİAD BAŞKANI ÇİÇEKÇİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İŞ İNSANI AHMET  ARAS’I ZİYARET  ETTİ

MÜSİAD BAŞKANI ÇİÇEKÇİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İŞ İNSANI AHMET  ARAS’I ZİYARET  ETTİ

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi  ve Yönetim Kurulu Üyeleri İş insanı Ahmet Arası ziyaret etti.

 

MÜSİAD Başkanlığı görevine seçildiği günde bu yana Üyeler ile sık sık bir araya gelmeye gayret gösteren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi  ve Yönetim Kurulu Üyeleri MÜSİAD üyesi  İş insanı Ahmet Aras’ı ARAS Alüminyum Üretim Tesisinde ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundular.

 

Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ürünlerin üretildiği makine parkurunu gezen Başkan Çiçekçi, Aras’la üretilen ürünler ve pazarları hakkında istişarelerde bulundu.

 

 

İş insanı MÜSİAD Üyesi Ahmet Aras, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Salih Çiçek ve yönetimi ile güzel ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. İstişarelerde bulunduk” dedi.

 

 

Başkan Çiçekçi ise,” MÜSİAD üyemiz  İş insanı Ahmet Aras’a misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisine hayırlı bol bereketli işler diliyoruz.” ifadelerini kullandı.




Bu haber 4268 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI