Bugun...



ŞAHİN HOPUR’A VALİ ÇEBER VE BAŞKAN KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur’a güreşe verdiği destekten dolayı Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç tarafından teşekkür edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-10-2023 23:19:15 Tarih: 08-10-2023 21:57

ŞAHİN HOPUR’A VALİ ÇEBER VE BAŞKAN KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR

ŞAHİN HOPUR’A VALİ ÇEBER VE BAŞKAN KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur'a  güreşe verdiği destekten dolayı  Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç tarafından teşekkür edildi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Oğuzeli ilçemizde gerçekleştirilen ve çok güzel bir organizasyonla yüzlerce sporcuyu ve binlerce güreş severi buraya getiren, hem ilimizi hem ilçemizi hem de geleneksel sporumuz olan  Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye şampiyonasının burada yapılmasında büyük emeği olan Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisinin güreş sporunun eski günlere tekrar dönmesi ve ilgi görmesi gençlerimizi spora kazandırmasını yakinen takip ediyor başarılar diliyorum” dedi.

 

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ise  Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye şampiyonasının burada yapılması için büyük emek ve gayret gösteren Şahin Hopur başkanıma çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç tarafından Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

HOPUR’DAN GÜREŞE DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

 

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde gerçekleştirilen Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye şampiyonasında emeği geçen kurum, kurum temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek plaket taktim etti.

 

 

 

 

 




Bu haber 4129 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI