Bugun...


BEKİR DOĞAN

facebook-paylas
MAYMUN, KAPLANI KOVARSA!
Tarih: 13-05-2024 07:31:00 Güncelleme: 13-05-2024 07:31:00


Maymun , Kaplanı Kovarsa !

Bizde bir söz vardır : “ Maymun Gözünü Açtı “

Gazze ve İsrail Karşısında Müslüman Ülkeler ne zaman gözünü açacak ? Bilen varsa söylesin dostlar..!

Sosyal Medya da bir dostumuz Afrika ‘ya gitmiş orda Kaplanlar, Çıtalar, Aslanlar Maymun Sürüsüne saldırıyor.. Bunu cep telefonu ile çekmiş..

Burada ki : Maymunlar gözünü açmış, birlik olmuş, Kaplan ve Aslan , gözüne kestirdiği bir Maymunu yemek için ağaç arkasında saklanıyor sonra saldırdığında : Diğer Maymunlar, av olarak seçilen Maymunu korumak için tüm Maymunlar Aslan saldırarak her yerinden ısırması üzerine : Kaplan canını zor kurtararak kaçmak zorunda kaldı..

Maymunlar şunu öğrenmiş: Bana değmeyen Kaplan bin yaşasın sözü yanlıştır, bugün o yakaladığı Maymunu yiyecek yarın beni yakalayıp yiyecek , o halde birlik olalım demişler ve bir Maymun ordusu kurmuşlar..

Bir olmuşlar İri olmuşlar, Güç olmuşlar..

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hep söyler ya : “ Bir olacağız, İri olacağız , Diri Olacağız , Hep Birlikte Türkiye Olacağız !

Maymunlar gözünü açmış, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu sözünden ilham almış olacaklar ki : Bir olmuşlar, Diri olmuşlar , İri Olmuşlar, hep birlikte Kaplana saldırarak canlarını kurtarmış olduklarını gördük..

Katil ABD , Irak, Libya , Afganistan, Suriye, başta olmak üzere Müslüman ülkelerde oluk gibi kan akıtmaya devam ediyor..

Son halka Filistin ve Gazze

Hayvanları kendimize örnek alsak mesele kalmayacak: Kaplan, Aslan, Çıta Maymun sürüsüne saldırınca , birini yakaladı onu yesin demiyorlar hepsi anında birlik olarak üzerine çökmesi ile Kaplan avını bırakıp kaçmak zorunda kalıyor.. Daha doğrusu canını zor kurtarıyor..

ABD İsrail silah veriyor, para veriyor, vur öldür diyor, yok et , Akdeniz deki Petrol ve Doğalgaz bizim olsun diyor..

Sen Büyük İsrail Devletini Kur , Suriye ve Türkiye den toprak al, Fırat suyunu al diyor..

Türkiye’nin Sınırları Gazze den başladığını bizim insanımız görmüyor..

Kızılderililer öldürerek, devlet kurdular, Afrika'nın Altın ve Elmaslarını aldılar.. Afganistan Asfaltını aldılar.. Müslüman ülkü özellikle Arap ülkelerini kanını emerek bugüne gelen Dünyanın tek dişi kalmış canavarı ABD’ye karşı bizde Maymunlar gibi birleşe bilsek mesele kalmayacaktır..

Maymunların Kaplanı nasıl kovduğunu çok iyi izlemek gerek !

Maymunlar Kaplanı Kovarsa !

İyi günler



Bu yazı 1588 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI