Bugun...


BEKİR DOĞAN

facebook-paylas
ERDOĞAN EKMEĞİN TUZU YOK!
Tarih: 27-04-2024 08:13:00 Güncelleme: 27-04-2024 08:13:00


Erdoğan Ekmeğini Tuzu Yok !


22 yıl sonra Ak Parti belediyeleri niye kaybetti ?


Allah rızası için : Reis diyen, Tayyip diyen ile , Ak Partinin ekmeğini yiyen , aday gösterilmeyince Ak Partiyi sırtından bıçaklayan sözde Ak Partili görülen , Ak Parti içinde ki AKP’ciler kaybettirdi.


Milletvekili olmak için : Kırk takla atan, vekil olduktan sonra Asılı unutan, kendisini kuru fasulye gibi nimetten sayanlar .. selam vermeyenler Ak Partiyi yıktı..


Sözde vekil : Dayatması ile yanlış adayların çıkarılması..


Ak Partili ile AKP ayırt edemeyen il ve ilçe yönetimleri..


Yanlış belediye başkan adayı, yanlış meclis üyesi adayları ve yapılan dayatmalar..
Başta olmak üzere çöküşün ayak sesleri olarak karşımıza çıkıyor.. biz bunu seçimden üç ay önce yazmamıza rağmen bizleri dinlemeyenler !...


Bir örnek : 2002 Ak Parti kuruldu..


Bir kamu kurumunda : Sıradan bir memur !


Ben Tayyip çiyim dedi.. Reise canım feda dedi..


Memur iken şef oldu.. 


Sonra müdürü oldu..


Yetmedi Belediye geçti, orası da olmadı Üniversiteye geçti, Ankara ya gitti, geldi, Başkan oldu, Daire Başkanı oldu , oldu da oldu oldu da oldu.. tah ki emekli oluncaya kadar her makama göz dikti ve en üst düzeyden emekli oldu..
Süper maaş emekli keyfi gıcır , kral gibi yaşıyor..


Sormadım ama sanıyorum : Devlette 40 yıl çalıştı.. kırk yıl devletin kahvesini içte ama gün günlük hatırı yokmuş.. Kendisine ekmek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ekmeğini tuzu yokmuş.. ne yazık ki !..


Kendisi dürüst , devlet kurumlarında çalışanın tamamı hırsız ! Öyle diyor.. olmadık laf sayıyor benim gibi adamı nasıl dışlarlar , öyle ya ölünceye kadar devam edeceğini sanıyordu..


Daha doğrusu Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekmeğini tuzu yokmuş..


Ekmeğini tuzu olsa bunun gözlerinin kör olması gerekirdi..!


Zatı muhteremle pazarda karşılaştık..  


Ak Parti ve hükümette ver yansın ediyor.


Bunlara ders vermek için Yeniden Refaha Çalıştık diyor.. ve ilave ediyor beni aday yapmayanı böyle rezil ederim !.. sözünü söyleye biliyor..


Söze şöyle başladı : “ 22 yıldan beri bunlar milleti baskı ve korku ile sindirdiler.. bunun sonucu olarak vatandaş patladı.. Belediyeleri elinden aldı !”


Ben de dayanamadım cevabı yapıştırdım: Ben hep senin çalışkan biri olduğunu sanıyordum, desene 22 yıldan beri seni baskı ve korku ile önce şef sonra müdür sonra başkan ,daire başkanı bilmem ne yapmışlar !” çok üzüldüm dediğimde dona kaldı bana baktı..


Ak Partiyi yıkan zihniyetin bu olduğunu gördüm..


Ak Parti , yola çıktığı arkadaşlarını yolda bulduğu ile değiştirdi.. Allah Rızası için koşanlar halen Reis diyor ama menfatı kesilen , çıkıp hırsız var diye bağırken kendisini tarif ediyor..


Ak Parti kurulduğu günden bu yana : Makamların tamamını görmüş, en üst düzey yönetici olmuş, en yüksek maaşı almış ama : Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekmeğini tuzu yokmuş, kahvesinin kırk günlük hatırı yokmuş ne yazık !
Gözümün önünden 22 yıllık film geçti: Şef olmak için vekillerin peşinden koştuğu günler, Müdür olmak için Ak Partide yattığı günler.. Belediye geçmek için verdiği tavizler, Üniversite ye geçmeye çalıştığı o günler, hep birinin üzerine basarak bir yukarıya çıktığı o günler..


Bugünkü hali: işte Ak Partiyi yıkan gerçek bu !


31 Mart da vatandaş dedi ki : Biz dayatma ve ithal aday istemiyoruz, bizim adayımız bizim gibi olacak, Ankara dan başka yerden şehre dayatma ithal aday getirmeyin !..


Halktan Kopuk Belediye Meclis üyesi adayları istemiyoruz , Şaibeli adam istemiyoruz diyerek açık ve net söyledi..


Ak Parti bunu anladı mı ?


Bu söze kulak verdi mi ?


Verdi ise vekiller nerede ?


Ak Partililer nerede ?


Soru çok: işler  çok zor , zor dostum zor, buradan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sesleniyorum: “ Somuncu baba gibi bir fırın aç , bol tuzlu ekmek yaptır, gittiğin her ilde ve ilçede  bu ekmeğini yedir belki , tuz ekmeği bilen il ve ilçe yönetimi, belediye başkanı, meclis üyesi, milletvekili adayları çıkar diyelim..
İyi günler



Bu yazı 1130 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI