Bugun...


BEKİR DOĞAN

facebook-paylas
UTANMAZ BELEDİYE BAŞKANLARI
Tarih: 30-04-2024 08:15:00 Güncelleme: 30-04-2024 08:15:00


Utanmaz Belediye Başkanları ! 

Hiç sizde Allah korkusu yok mu ? Belediye de yıllardır işe gelmeyenlere maaş ödemesi yaptınız , Kanunlarımız yok ama Allah korkusu da mı yok sizde utanmaz belediye başkanları ? 

 

Belediye de çalışmadan maaş alan o kişilere sesleniyorum: o aldığınız paraları helal diye yiyor musunuz ? O paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var , haram zehir zıkım olsun sizlere.. 

 

Belediye başkanı utanmaz, Meclis üyesi utanmaz, belediye gitmeden maaş alan adam ise bunlardan utanmaz ! 

 

Kazan dibin kara demiş , diğer kazan da senin ki benimkinden kara demiş, bugün Türkiye bakıyorum, birinin birinden farkı yok, tabi işini tam yapan, harama , helale, kanunlara uyan başkanlara sözümüz yok onlara teşekkür ederim.. 

 

Bugün bakıyorum : aday gösterilmeyen , seçimi kaybedeceğini anlayan Belediye Başkanları gider ayak, müdür ataması, Başkan Yardımcısı ataması, Belediye personel almalarını görüyoruz.. 

 

2014 yılında : Büyükşehir Yasası çıkması kesinleşince , Kasaba Belediye Başkanları Belediye hayali borçlandırdığı gibi çok fazla adam alarak kasabada belediye çalışmayan bırakmadılar.. 

 

2014 sonrası bu çalışanlar ve borçlar ilçe belediyeleri ile Büyükşehire geldi.. 5 yıl belediye başkanları bunlarla mücadele ettiği gibi, köylerde adam kalmadı, nüfus merkeze taşındığı günü hatırlıyorum.. 

 

Yapmayın : ülkeye yazık ediyorsunuz diye o günde çok yazdım, ilgileri göreve davet ettim ama nafile.. 

 

Bugün : A Partisi Belediye Başkanı veya B Partisi Belediye Başkanı ile işim yok.. Maraş da kilerde de işim yok.. Türkiye gündemini takip ediyorum: 

 

Belediyelerde borç listesi asılması, ihtiyaç fazlası arabalar.. Tüm maliyeti , yani fiyatı Bir Milyon TL olmayan bir aracı 2-3 Milyon kiralanması.. Kısaca ülkeyi soyan sayana benim isyanım bundandır.. 

 

Ancak benim isyanım : Maraş’da değil Türkiye geneli ve yapılan ahlaksızlıklaradır.. Elbette Maraş’ta da var ama bu ülkenin kaynakları böyle hırsızlara bırakılmayacak kadar kıt olduğunu söylemek istiyorum.. 

 

Utanmaz, Ahlaksız insanları başımıza taç ettik benim isyanım onlaradır.. Bu hırsızları başımıza gül diye takan siyasi partileredir.. 

 

Partisi Belediye Başkan adayı göstermemesi üzerine : yüzlerce kişiyi işe alanları gördük, Memurları Belediye Başkan yardımcısı  yapanları gördük.. Belediye ait yerleri satanları gördük, Belediye malını sembolik fiyatla kiraya verenleri gördük, ona buna peşkeş çekenleri gördük.. Utanmaz yüzsüzleri gördük.. 

 

Öyle ya : Seçilecek belediye başkanı gavur vuralım bir tekme gitsin.. Öyle mi ? Ahlak yoksulu Belediye Başkanları , bıyık altından güldüklerini gördüm.. 

 

Bu eski belediye başkanlarına ben hakkımı helal etmiyorum. Onlara çanak tutan belediye meclis üyelerine hakkımı helal etmiyorum.. Bu soyguncuları belediye başkanı adayı gösteren parti yöneticilerine hakkımı helal etmiyorum, Allah nasıl bilirse öyle öylesin onları diyorum..  

 

Memleketi soyan soyana, halen karınları doymuyor, Bu şehirde yaşıyoruz olup bitenleri görüyoruz yazık .. 

 

Hırsızlar , ahlak yoksulu olanlar kendini biliyor.. 

 

Bugünün duası : Allah’ım beytül mal, diyen, yetimin hakkını yemeye, çalmayan, çaldırmayan , belediye başkan sayısını artır.. Amin amin.. 

 

iyi günler



Bu yazı 1561 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI