Bugun...


BEKİR DOĞAN

facebook-paylas
VAY BENİM CEBİM !
Tarih: 04-05-2024 08:13:00 Güncelleme: 04-05-2024 08:13:00


Vay Benim Cebim !
Ekonomi bozuk, mu ?


Trafik çıkan yeni araç sayısına ne diyeceksiniz ?


Kıştan kapatılan otellerin doluluk oranına ne diyelim ?


Vatandaşın cebine para girmediğini söyleneler !


Bedensel engelli çocuğuna bakana evde bakım parası..


Anne ve Babasına evinde bakana : evde bakım parası
Torununa bakan neneye para 


Engelli aracı alana indirim


daha sayayım mı ? Say say bitmez !..


Zeytin ekmeği bulduğu gün ! Şükür eden milletin çocukları , bugün açık büfe yemek yemez ise isyan ediyor..


Evde yiyecek bir şey yok açık büfe yemek veya kahvaltıya gidelim diyor, oysa tek çeşitte yemek yese de  10 çeşitte yese aynı yemeği yiyecek , mide dediğimiz ambarın kapasitesi belli !..


Eti , Kurban Bayramından, Bayramına gören, ya da kuru et ile kavurma ile bir kış geçiren insanımız bugün et yemediği gün isyan ediyor.. acım diyor fakir fukara nasıl et alacak diyerek bağırıyor..


Türkiye ekonomisi gerçekten çok kötü mü ?


Ya da Kahramanmaraş Ekonomisi çok kötü mü ? 


Buna cevap içinde yaşadığımız Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 gününden bugüne şehre giren araç sayısı ve bugün ki Trafik sıkışıklığı cevap verdiğini sanıyorum..


Allah daha çok versin kimsenin malında gözümüz yok , ama araç park edecek yer kalmadı, İstanbul trafiğini yakaladık ama halen şükür yok !


Bağ evi yapanlar, Tatile gidenler , orta halli arabasını sıfır otomobil ile değiştirenler ve sonuç ta ekonomi bozuk diyerek ağlayanlar..


Dünya Pazarında daralma var, İhracatçı ve üretici yani fabrika sahiplerinin sıkıntısı var ama bugün: Maaşlı çalışan için bir sıkıntı görmüyorum..


Biz Sanayici den de , Esnaf dan da rahatız ! Niye ? Derseniz ? : Çekimiz yok, senet yok, maaş ödemesi yok, elektrik parası yok, ham madde parası ödememiz yok, büyük gelirimiz yoksa da olana şükür dersek biz rahatız bugünün kıymetin bilin derim..


Karnımız doyarsa yatıp uyuyoruz, ama İş insanları sabaha kadar çeki nasıl ödeyeceğim, Personel Maaşını nasıl ödeyeceğim, onun hesabı ile kervanını yürütmeye çalışıyor..


Vatandaşın cebine para girmiyor , cep delik, cepken delik diyenlere kulak asmayın biraz sizden geriye kalanlara bakın derim.. Huzurlu yaşayın !..


vay benim cebim demeyin !


iyi günler



Bu yazı 1907 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI