Bugun...



BAŞKAN VEKİLİ HOPUR: GÜREŞİN KALBİ KAHRAMANMARAŞ’TA ATACAK

Türkiye Geleneksel Güreş Federasyon Başkan Vekili, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur, daha heyecanlı güreş müsabakalarını Kahramanmaraş’ta gerçekleştirmek için çalışmalara şimdiden başladıklarını açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-07-2024 00:45:04 Tarih: 08-07-2024 23:10

BAŞKAN VEKİLİ HOPUR: GÜREŞİN KALBİ KAHRAMANMARAŞ’TA ATACAK

 

BAŞKAN VEKİLİ HOPUR: GÜREŞİN KALBİ KAHRAMANMARAŞ’TA ATACAK

 Türkiye Geleneksel Güreş Federasyon Başkan Vekili, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur, daha heyecanlı güreş müsabakalarını Kahramanmaraş’ta gerçekleştirmek için çalışmalara şimdiden başladıklarını açıkladı.

 

Bu yıl 663’üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne’de büyük bir coşkuyla tamamlandı. Başpehlivanlık güreşleri kıyasıya mücadelelere sahne olurken, Yusuf Can Zeybek başpehlivanlığı kazanarak tarihe adını yazdırdı. Müsabakaların ardından açıklamalarda bulunan  Türkiye Geleneksel Güreş Federasyon Başkan Vekili, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur, böylesine büyük bir organizasyonu Kahramanmaraş’ta da gerçekleştireceklerini müjdeledi.

 

 

Kahramanmaraş güreşlerine büyük emek veren  Türkiye Geleneksel Güreş Federasyon Başkan Vekili, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur,  müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda seyircileri ve bizleri bu kadar heyecanlandıran bir karşılaşma izlememiştik. Mükemmel bir müsabaka oldu. Müsabakalara katılan tüm güreşçilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok şükür kazasız belasız bir güreş müsabakasını daha tamamladık,” dedi.

Hopur, Kahramanmaraş’ta yapılacak güreş müsabakaları için çalışmaların hemen başladığını belirterek, “Bundan sonra çok daha heyecan verici müsabakaları ilimiz Kahramanmaraş’ta yapmak için çalışmalara hemen başladık. İnşallah depremde etkilenen tüm illerin sporcularının da katılacağı birçok müsabakayı ilimizde ve çevre illerde yapmayı planlıyoruz,” ifadelerini kullandı.

 

Hopur, depremden etkilenen illerin sporcularının da katılacağı müsabakaların, bölgedeki moral ve motivasyonu artıracağını vurguladı.

 

Hopur Bu tür büyük organizasyonların, hem sporcuların hem de seyircilerin heyecanını ve coşkusunu artıracağını belirtti.

 

Hopur “ Türkiye Geleneksel Güreş Federasyon Başkan Vekili, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur, Kahramanmaraş’ta yapmayı planladığı güreş müsabakaları, şehrin spor kültürüne katkı sağlayacak ve güreşin kalbinin Kahramanmaraş’ta atmasını sağlayacak. Güreş sporuna gönül verenlerin büyük bir heyecanla beklediği bu organizasyon, hem yerel halkın hem de Türkiye’nin dört bir yanından gelecek sporcuların katılımıyla büyük bir şölene dönüşecek.”

 

Hopur, hazırlıkların hızla başladığını ve en kısa sürede detayların kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti. “Kahramanmaraş ve çevre illerde yapacağımız bu büyük organizasyon için tüm güreşseverleri şimdiden davet ediyorum. Hep birlikte büyük bir coşku ve heyecanla bu müsabakaları gerçekleştireceğiz,” dedi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI