Bugun...


BAŞKAN ADEM GÜRZ: 12 ŞUBAT, SADECE FİZİKİ DEĞİL, MANEVİ BİR KURTULUŞTUR
Tarih: 10-02-2026 20:04:45 Güncelleme: 10-02-2026 20:04:45 + -


Ang Almila Group Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Adem Gürz, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 12 Şubat’ın yalnızca bir şehrin değil, tüm Türkiye’nin özgürlük, birlik ve bağımsızlık ruhunu temsil ettiğini vurguladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2026 20:04

BAŞKAN ADEM GÜRZ: 12 ŞUBAT, SADECE FİZİKİ DEĞİL, MANEVİ BİR KURTULUŞTUR

BAŞKAN ADEM GÜRZ: 12 ŞUBAT, SADECE FİZİKİ DEĞİL, MANEVİ BİR KURTULUŞTUR

 

Ang Almila Group Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Adem Gürz, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 12 Şubat’ın yalnızca bir şehrin değil, tüm Türkiye’nin özgürlük, birlik ve bağımsızlık ruhunu temsil ettiğini vurguladı.

 

Gürz, hem Kurtuluş Savaşı yıllarında hem de 6 Şubat depremlerinin ardından sergilenen dayanışma ruhunun, Kahramanmaraş’ın direniş geleneğinin en güçlü göstergesi olduğunu ifade etti.

 

Başkan Gürz, Kahramanmaraş’ın 12 Şubat 1920’de kazandığı zaferin, Türk milletinin azim ve kararlılığının tarihi bir simgesi olduğunu belirterek, “12 Şubat, sadece Kahramanmaraş halkının kahramanlık destanı değildir aynı zamanda tüm Türkiye’nin özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık iradesini dünyaya ilan ettiği en anlamlı günlerden biridir” dedi.

 

12 ŞUBAT RUHU DEPREM SONRASI YENİDEN HAYAT BULDU

Adem Gürz, 12 Şubat ruhunun yalnızca geçmişte yaşanan bir kahramanlıkla sınırlı kalmadığını, özellikle 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında Kahramanmaraş halkının gösterdiği dayanışma ve yardımlaşma ile yeniden canlandığını vurguladı. Gürz, “Deprem felaketinin ardından Kahramanmaraş halkı, tıpkı Kurtuluş Savaşı yıllarında olduğu gibi, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek büyük bir direncin ve dayanışmanın örneğini sergilemiştir. Yaralarımızı el birliğiyle sarmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“12 ŞUBAT, SADECE FİZİKİ DEĞİL, MANEVİ BİR KURTULUŞTUR”

12 Şubat’ın sadece işgalden kurtuluş anlamına gelmediğini, aynı zamanda moral ve manevi bir diriliş günü olduğunu belirten Başkan Gürz, “12 Şubat, Kahramanmaraş’ın sadece fiziki değil, ruhen de esaretten kurtulduğu gündür. Bu zafer, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin ne kadar kıymetli olduğunu her nesle hatırlatmaktadır” diye konuştu.

 

GELECEĞE UMUT, BİRLİĞE VURGU

Gürz, mesajında Kahramanmaraş halkının 12 Şubat ruhuyla bugün de geleceğe umutla baktığını belirterek, “Yaşadığımız tüm zorluklara rağmen, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş, dün olduğu gibi bugün de dayanışmanın ve direncin simgesidir” dedi.

 

ŞEHİTLER RAHMETLE ANILDI

Mesajının sonunda başta aziz şehitler olmak üzere tüm kahramanları rahmet ve minnetle anan Ang Almila Group Yönetim Kurulu Başkanı Adem Gürz, “12 Şubat, milletimizin azim ve kararlılığının simgesidir. Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 12 Şubat Kurtuluş Günü’nü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI