Bugun...


ŞEHRİN DERTLERİNİ BİLEN BİR ADAYLA YOLA ÇIKIYORUZ
Tarih: 01-03-2024 18:25:01 Güncelleme: 01-03-2024 18:36:01 + -


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Kahramanmaraş İl Parti Binasında basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bu seçim iktidarı değiştirme seçimi değildir, iktidara haddini bildirme seçimidir, bu nedenle de bizler bu şehrin sorununu bilen bir Belediye Başkan adayı ile yola çıkıyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 18:25

ŞEHRİN DERTLERİNİ BİLEN BİR ADAYLA YOLA ÇIKIYORUZ

ŞEHRİN DERTLERİNİ BİLEN BİR ADAYLA YOLA ÇIKIYORUZ

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Kahramanmaraş İl Parti Binasında basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bu seçim iktidarı değiştirme seçimi değildir, iktidara haddini bildirme seçimidir, bu nedenle de bizler bu şehrin sorununu bilen bir Belediye Başkan adayı ile yola çıkıyoruz” dedi.

 

ŞEHRİN DERTLERİNİ BİLEN BİR ADAYLA YOLA ÇIKIYORUZ

 

İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'ın katılımıyla Çağlayancerit ilçe seçim ofisi açılışı öncesinde düzenlediği basın açıklamasında Kahramanmaraş'ın sorunlarına dikkat çekti. Basın toplantısına İYİ Parti Kahramanmaraş il Başkanı Süleyman Tekerek ve ilçe yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mehmet Sabancı ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı  Dr. Selahaddin Can'ın yanısıra çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı.

 

 

Toplandı da konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkan Adayları Mesut Dedeoğlu’ndan övgü ile bahsederek, “ Biz Mesut bey’i Milletvekilliği döneminden tanırız. O nedenle Mesut bey’i tercih ettik. O bu şehrin sorunlarını bilen birisi, bu şehrin sıkıntılarını bilen birisi. İnşallah Mesut Başkanla bu şehir çok İYİ olacak 31 Mart sabahı dedi.  

 

DEPREM SONRASI KAHRAMANMARAŞ'IN DURUMU

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, konuşmasında Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından kentin durumuna dikkat çekti. Depremde yaşanan kayıplara dikkat çeken Vural, geçen 13 ay içinde depremin yaralarının hala açık olduğunu ve enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ağır hasarlı binaların hala durduğunu ve depremin sadece bina yıkmakla kalmadığını, aynı zamanda kentin ekonomisini ve kapasitesini de düşürdüğünü ifade etti.

 

Vural, Kahramanmaraş için yapılması gerekenlerin yapılamamasının üzücü olduğunu vurgulayarak, İYİ Parti olarak halkın iradesine talip olduklarını ve Mesut Dedeoğlu'nu Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı olarak sunduklarını belirtti. Dedeoğlu'nun şehrin sorunlarını çözeceğine inandığını dile getiren Vural, Kahramanmaraşlıların dertlerine derman olacak bir adayla yola çıktıklarını söyledi.

 

SİYASET ANLAYIŞI VE HEDEFLER

 

Vural, siyasetin Kahramanmaraş için değişmesi gerektiğine inandıklarını ve kutuplaşma yerine şehrin dertlerini çözecek bir siyasi parti ve siyaset anlayışının iktidara gelmesini hedeflediklerini belirtti. Kahramanmaraş'ın sorunlarına ve manevi değerlerine sahip çıkacaklarını ifade eden Vural, seçimlerin kutuplaşmadan uzak bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, halka hizmet olan siyasetin en hayırlı olduğunu ve bu seçimin milletin güçlenmesi gereken bir süreç olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

İL BAŞKANI SÜLEYMAN TEKEREK'TEN TEŞEKKÜR

İyi Parti Kahramanmaraş İl başkanı Süleyman Tekerek, Partimizin Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oktay Vural’ı şehrimizde ve parti binamızda ağırlamaktan çok mutlu olduk. Çağlayancerit ve Pazarcık ziyaretlerinden önce hem basın mensupları ile hem de partililerimizle bir araya gelmek istedik. Kendisine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI