|
Tweet | Tarih: 25-06-2024 19:13 |
PENÇE – KİLİT ŞEHİDİ MEHMET ALİ HOROZ DUALARLA ANILDI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Başkan Görgel, “Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum” dedi.
Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, Kahramanmaraş'ta gerçekleşti. Programa Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan da katıldı.
Başkan Fırat Görgel, şehit ailesi ve yakınlarının acılarını paylaşarak taziyelerini iletti. Görgel, “Sayın Valimiz ve şehir protokolümüz ile birlikte şehidimiz Mehmet Ali Horoz kardeşimiz için okutulan Mevlid-i Şerif programına katılarak şehidimizi dualarla andık. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.
Mevlid-i Şerif programında şehidin ruhu için dualar okundu ve katılımcılar tarafından rahmetle anıldı. Başkan Görgel, vatan için canını feda eden şehitlerin her zaman milletin gönlünde yaşayacağını belirterek, kahraman Mehmet Ali Horoz’a minnet ve şükranlarını sundu