Bugun...


BÜYÜKŞEHİR’DEN 20 NOKTADA SICAK EKMEK DAĞITIMI
Tarih: 16-02-2023 16:07:55 Güncelleme: 16-02-2023 16:15:55 + -


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek fırınında ürettiği günlük 40 bin ekmeği 20 farklı noktada vatandaşlara ulaştırıyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2023 16:07

BÜYÜKŞEHİR’DEN 20 NOKTADA SICAK EKMEK DAĞITIMI

BÜYÜKŞEHİR’DEN 20 NOKTADA SICAK EKMEK DAĞITIMI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek fırınında ürettiği günlük 40 bin ekmeği 20 farklı noktada vatandaşlara ulaştırıyor.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremin yol açtığı yaraları sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Defin hizmetlerinden ulaşıma, temizlikten ilaçlamaya her alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların barınma ve yeme içme ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da yoğun gayret gösteriyor. Bu kapsamda Halk Ekmek fırınında üretilen günlük 40 bin ekmek Halk Ekmek Fabrikası önü, Bağlarbaşı Mahallesi Dalgara Parkı yanı, Dulkadiroğlu Parkı yanı, Serintepe ve Mevlâna mahallesi, Uncular Cami yanı gibi toplamda 20 farklı noktada büfelerde ve toplanma alanlarında depremzedelere ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların barınma, yeme ve içme ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmaların artarak devam ettiği, taleplerin ise 0501 110 46 01 - 02 - 03 WhatsApp hattından iletilebileceği belirtildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI