Bugun...


İL EMNİYET MÜDÜRÜ NURETTİN GÖKDUMAN, GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI SELİM CÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ
Tarih: 04-09-2025 22:02:06 Güncelleme: 04-09-2025 22:02:06 + -


Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’yi makamında ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2025 22:02

İL EMNİYET MÜDÜRÜ NURETTİN GÖKDUMAN, GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI SELİM CÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

İL EMNİYET MÜDÜRÜ NURETTİN GÖKDUMAN, GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANI SELİM CÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’yi makamında ziyaret etti.

 

Göksun’daki güvenlik ve belediye hizmetlerine dair önemli görüşmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Cüce, İl Emniyet Müdürü Gökduman’ı ve beraberindeki Göksun İlçe Emniyet Müdür Vekili Tarık Köse’yi sıcak bir şekilde karşıladı.

 

 

BAŞKAN CÜCE, EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDUMAN’I GÖKSUN’DA AĞIRLAMAKTAN MUTLU OLDU


Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, “Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nurettin Gökduman’ı, Göksun İlçe Emniyet Müdür Vekili Tarık Köse ile birlikte belediyemizde misafir ettik. Kendilerini belediye hizmet binamızın bahçesinde personelimizle birlikte karşıladık. Sayın Müdürümüzün gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirmeleri bizleri ayrıca mutlu etti.” dedi.

 

Başkan Cüce, Gökduman’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Göksun’da yapılacak yeni projeler ve asayiş konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın İl Emniyet Müdürümüzü belediyemizde ağırlamaktan büyük bir şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDUMAN’DAN TEŞEKKÜR


İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Başkan Cüce’nin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göksun’da yapılan hizmetlerin ve asayiş çalışmalarının takdire şayan olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Başkan Cüce’ye ve ekibine gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

GÖKSUN’UN ASAYİŞİ VE YENİ PROJELER ÜZERİNE GÖRÜŞME


Ziyarette, Göksun’daki asayiş durumu, güvenlik önlemleri ve ilçe için yapılacak yeni projeler hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Belediye Başkanı Selim Cüce, Göksun’un daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması adına emniyetle işbirliği içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

 

GÖKSUN’A GÜVENLİ BİR GELECEK İÇİN İŞBİRLİĞİ


Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın gerçekleştirdiği bu önemli ziyaret, Göksun’un geleceği için güvenlik ve belediye hizmetleri açısından güçlü bir işbirliğinin temellerini atmış oldu. Başkan Cüce, ilçede yapılacak her türlü hizmette güvenliğin de ön planda tutulacağını belirtti.

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI