Bugun...


"BENİ DİNLER MİSİNİZ?" PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 24-04-2025 17:15:19 Güncelleme: 24-04-2025 17:15:19 + -


Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Kahramanmaraş Şubesi iş birliğiyle yürütülen "Beni Dinler Misiniz?" projesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında büyük yankı uyandırdı

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2025 17:15


"BENİ DİNLER MİSİNİZ?" PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Kahramanmaraş Şubesi iş birliğiyle yürütülen "Beni Dinler Misiniz?" projesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında büyük yankı uyandırdı. İl genelindeki 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak uygulanan proje çerçevesinde düzenlenen ödül töreni, 24 Nisan 2025 Perşembe günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

ÖĞRENCİLER BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE SÖZ SAHİBİ OLDU

 

Proje kapsamında öğrencilere, tütün veya teknoloji bağımlılığı bulunan yakınlarına (tercihen anne ya da babalarına) bağımlılıklarından vazgeçmeleri yönünde içten mektuplar yazmaları istendi. Bu mektuplar, proje için özel olarak hazırlanan mektup kâğıtlarına yazıldı. Jüri tarafından değerlendirilen mektuplar arasından ilçe birincileri ve il genelinde dereceye giren öğrenciler belirlendi.

 

İL FİNALİSTLERİNE EŞOFMAN TAKIMI, İL BİRİNCİSİNE BİSİKLET

 

Gerçekleştirilen ödül töreninde, ilçe birincilerine eşofman takımı, il genelinde dereceye giren öğrencilere ise bisiklet ve çeşitli ödüller takdim edildi. Katılımcıların duygu dolu anlar yaşadığı etkinlikte, minik yüreklerin kaleme aldığı mektuplar büyük beğeni topladı.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER AÇIKLANDI

 

Proje kapsamında il genelinde dereceye giren öğrenciler şöyle sıralandı:

  •  1. Asmin Yüsra Dağılan – Pazarcık Atatürk İlkokulu
  • 2. Serra Gül – Elbistan TOKİ Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu
  •  3. Seher Bozkurt – Afşin Sevin Fatih İlkokulu

İlçe bazında birincilik kazanan öğrenciler ise şu şekilde belirlendi:

  • Afşin: Seher Bozkurt – Sevin Fatih İlkokulu
  • Andırın: Esra Deniz – Karayolları Bakımevi İlkokulu
  • Çağlayancerit: Ayaz Tekel – Çağlayancerit İlkokulu
  • Dulkadiroğlu: Zeynep Berra Yılmaz – Ziya Gökalp İlkokulu
  • Ekinözü: Gül Çiçek Gedikli – Şehit Öğretmen Aydın Yılmaz İlkokulu
  • Elbistan: Serra Gül – TOKİ Şehit J. Er Levent Kuşoğlu İlkokulu
  • Göksun: Ertuğrul Çil – Turna Bucağı İlkokulu
  • Nurhak: Mehmet Eren Kesik – Atatürk İlkokulu
  • Onikişubat: Elif Demir – Mado Kadriye Kanbur İlkokulu
  • Pazarcık: Asmin Yüsra Dağılan – Atatürk İlkokulu
  • Türkoğlu: Hümeyra Sarı – Hopurlu Şehit Eyüp Geyik İlkokulu

 

TÖRENDE YOĞUN KATILIM VE ANLAMLI MESAJLAR

 

Törene Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Beşen, Onikişubat Belediye Başkan Vekili Cuma Tekinşen, Yeşilay Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Alagöz, Ticaret İl Müdürü Ahmet Uçar, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Mart ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ERHAN BAYDUR: “TOPLUMSAL DAYANIŞMA BİZİ GÜÇLENDİRİYOR”

 

İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

 

“Bu anlamlı projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve katkı sunan kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bağımlılıkla mücadelede oluşturulan bu güçlü toplumsal dayanışmanın artarak devam etmesini temenni ediyoruz.”

 

 “Beni Dinler Misiniz?” projesi, yalnızca bağımlılıklarla mücadele etmeyi değil aynı zamanda çocukların duygularını ifade etmelerini sağlayarak aile içi iletişimi güçlendirmeyi amaçlıyor. Törende yapılan tüm konuşmalarda, bu anlamlı çalışmanın örnek teşkil ettiği ve ilerleyen dönemlerde daha geniş kitlelere ulaşması gerektiği vurgulandı.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI