Bugun...


ÇAKMAK’TAN BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Tarih: 23-11-2022 22:13:06 Güncelleme: 23-11-2022 22:28:06 + -


Her daim sporcunun, sporun ve takımların yanında olan ve maddi ve manevi destekle onların takdirini kazanan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.,

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2022 22:13

ÇAKMAK’TAN BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

ÇAKMAK’TAN BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

Her daim sporcunun, sporun ve takımların yanında olan ve maddi ve manevi destekle onların takdirini kazanan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.,

 

 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa ÇAKMAK, Yönetim Kurulu Üyeleri ve engelli sporcularla birlikte, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ'u makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette: Görme Engelliler Spor Kulübüne yapmış olduğu yardımlardan dolayı Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ'a teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

 

Bizlerde 4. ligde desteklerimizle ikinci olan Goalball dalındaki takımızla gurur duyduk diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Dernek Başkanı Mustafa Çakmak, yönetim kurulu ve sporcularımız misafirimiz. Sporcularımız Goalball dalında 4. Ligde mücadele vererek 3. Lige yükseldiler. Bu başarılarından dolayı kendileri kutluyorum. Belediye olarak derneğimizin ve sporcularımızın her daim yanındayız. 3. lig de mücadele edecek Türkiye Görme Engeliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Gençlik ve Spor Kulübümüze başarılar diliyoruz.

Spora, sporcularımıza ve engelli sporuna her alanda destek vermeye devam edeceğiz.

 

 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ise, Türkoğlu Belediye Başkanımız bizler yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretine geldik. Normal sporcuların ve engelliler sporunun yanında olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz.

‘Başkan Okumuş Engelli Dostu bir ağabeyimiz.’

Kendisine her zaman ulaştığımızda yardımlarını görüyoruz. Bizim bütün projelerimizde yanımızda bizleri destekliyor. Bu hassasiyetinden ve Engelli bir dostu olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI