|
Tweet | Tarih: 04-03-2025 23:33 |
BAŞKAN İKİZER, PAZARCIK İÇİN VERİMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİK
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, başkent Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.
Pazarcık’ın gelişimi ve kalkınması için Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştiren Başkan İkizer, hemşehrileriyle bir araya gelerek ilçenin geleceği için istişarelerde bulundu.

PAZARCIK İÇİN VERİMLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI
Başkan İkizer, ilk olarak TPIC (Türkiye Petrolleri Internacional Company) Genel Müdürü Y. Selçuk Arık ve TPIC 1. Hukuk Müşaviri Fahriye Yılmazcan Köle’yi ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan İkizer, “Mesafe ne kadar uzak olursa olsun, gönülleri hep Pazarcık’ta. Pazarcık’ı çok seviyorlar ve bizim için çok verimli istişarelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.


BAKANLIK TEMASLARI VE İSTİŞARELER
Başkan İkizer, daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan önemli isimlerle bir araya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Akınbingöl, Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Emrullah Döremen ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Denetçisi Ahmet Sandal ile yapılan görüşmelerde, Pazarcık’ın gelişimi için çeşitli projeler ve yatırımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan İkizer, bu görüşmelerin olumlu ve samimi bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Pazarcık’ımız için hayırlı olmasını diliyorum. Daha önceki katkılarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

İLLER BANKASI’NDAN DESTEK SÖZLERİ
Başkan İkizer, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Uzun ile de bir araya gelerek ilçeye yönelik yatırım projeleri üzerine görüşmeler yaptı. Başkan İkizer, bu ziyaretle ilgili olarak, “İlçemiz ile ilgili önemli yatırım projeleri üzerine istişarelerde bulunduk. Kendilerine şimdiden teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI İLE İŞBİRLİĞİ
Son olarak Başkan İkizer, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Keçiören Belediyesi’nin Pazarcık’a destek verme kararı alarak, ilçeye bir çöp toplama kamyonu hibe edeceği müjdesini veren Başkan Özarslan’a teşekkür eden Başkan İkizer, “Bu işbirliği Pazarcık için çok değerli. Keçiören Belediye Başkanımıza gösterdiği bu hassasiyet için minnettarım.” dedi.
PAZARCIK’IN GELECEĞİ İÇİN ADIMLAR ATILIYOR
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer’in Ankara’daki temasları, ilçenin kalkınması ve altyapı projeleri için önemli bir ivme kazanacak. Pazarcık’ın gelişimi adına yapılan bu görüşmelerin, ilçeye uzun vadeli katkılar sağlayacak.