|
Tweet | Tarih: 09-02-2026 13:30 |
TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI, KAHRAMANMARAŞ’TA VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İ ZİYARET ETTİ
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi açılış ve ziyaret programı kapsamında Kahramanmaraş’a geldi. Bakan Yumaklı, şehirde yürütülen projeleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Yumaklı’nın Kahramanmaraş’taki ilk durağı, Kahramanmaraş Kısık İçme Suyu Projesi Saha Çalışması oldu. Proje alanında incelemelerde bulunan Yumaklı, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu. İçme suyu yatırımlarının şehir için büyük önem taşıdığını vurgulayan Bakan Yumaklı, projenin tamamlanmasıyla Kahramanmaraş’ın uzun vadeli su ihtiyacına önemli katkı sağlanacağını ifade etti.

Saha ziyaretinin ardından Kahramanmaraş Valiliği’ne geçen Bakan Yumaklı, Vali Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şehir genelinde devam eden ve planlanan yatırımlar ele alındı. Vali Ünlüer, Kahramanmaraş’ta yürütülen projelerin son durumu hakkında Bakan Yumaklı’ya kapsamlı bilgiler sundu.
Gerçekleşen ziyarette AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve AK Parti İl Başkanı M. Burak Gül de hazır bulundu. Toplantıda şehirdeki altyapı, tarım, su yönetimi ve kalkınma odaklı çalışmalar değerlendirildi.
Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş’ın yeniden yapılanma sürecinde yürütülen yatırımların önemine dikkat çekerek, Tarım ve Orman Bakanlığı olarak şehre verilen desteğin artarak devam edeceğini belirtti.