Bugun...


BAKAN KİRİŞÇİ, KILAVUZLU MİLLET BAHÇESİ’NDE
Tarih: 28-01-2023 01:55:35 Güncelleme: 28-01-2023 02:11:35 + -


Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Kılavuz Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 28-01-2023 01:55

BAKAN KİRİŞÇİ, KILAVUZLU MİLLET BAHÇESİ’NDE

BAKAN KİRİŞÇİ, KILAVUZLU MİLLET BAHÇESİ’NDE

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Kılavuz Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

 

KSÜ tarafından organize edilen Türkiye’de Tarım Öğretiminin 177. Yıl dönümü ve Akademik Başarı ödül töreni ve Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nın düzenlediği toplantıya  katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen  Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyonu Başkanı Celelattin Güvenç, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Başkanı Fırat Görgel,  Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Dereli, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve kent protokolü ile  Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Bakan Kirişçi, Başkan Hayrettin Güngör’den Kılavuzlu Millet Bahçesi ile ilgili bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizin yeni gözdesi olacak Kılavuzlu Millet Bahçemizi Tarım ve Orman Bakanımız  Sn. Vahit Kirişci, Bakan Yardımcımız Sn. Dr. Nihat Pakdil ve protokolümüz ile birlikte inceledik.  Bölge Taş Köprü’den itibaren bambaşka bir görünüme kavuşacak. Kılavuzlu Millet Bahçemiz Kahramanmaraş’a çok yakışacak.”






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI