|
Tweet |
KAPIKAYA VE KÖSELİ MAHALLE MUHTARLARINDAN KASKİ’YE ZİYARET
Kahramanmaraş’ta mahallelerin altyapı ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi amacıyla istişare görüşmeleri sürüyor. Kapıkaya Mahalle Muhtarı Niyazi Kayaalp ile Köseli Mahalle Muhtarı Arif Demir, KASKİ Genel Müdürü Necati Çalık’ı makamında ziyaret etti.
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Kapıkaya ve Köseli mahallelerinin mevcut altyapı durumu ele alındı.
Görüşmede mahallelerde sahada yaşanan ihtiyaçlar, vatandaşlardan muhtarlara iletilen talepler ve altyapıya ilişkin beklentiler değerlendirildi. Ayrıca devam eden çalışmalar ile önümüzdeki süreçte planlanan hizmetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
MAHALLELERİN TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
Ziyarette mahalle muhtarları, bölgelerinde vatandaşların yaşadığı sorun ve talepleri KASKİ Genel Müdürü Necati Çalık’a aktarırken, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına ilişkin görüşlerini de paylaştı.
KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ise yürütülen çalışmalar ve planlanan altyapı hizmetleri hakkında muhtarlara bilgi verildi.
KASKİ’DEN MUHTARLARLA İSTİŞARE VURGUSU
KASKİ, kent genelinde altyapı hizmetlerinin sahadaki ihtiyaçlara uygun şekilde yürütülmesi amacıyla mahalle muhtarlarıyla iletişim ve istişare çalışmalarına önem veriyor.
Mahallelerin ihtiyaçlarının yerinde ve doğru şekilde belirlenmesinde muhtarların önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekilirken, vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilerek hizmet planlamalarına yansıtılmasının hedeflendiği belirtildi.
KASKİ Genel Müdürlüğü, nazik ziyaretleri ve mahallelerine ilişkin aktardıkları görüş ve talepler dolayısıyla Kapıkaya Mahalle Muhtarı Niyazi Kayaalp ile Köseli Mahalle Muhtarı Arif Demir’e teşekkür etti.