Bugun...



MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN, ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Milletvekilleri ile Görüştü

facebook-paylas
Güncelleme: 09-06-2024 23:06:42 Tarih: 09-06-2024 22:28

MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN, ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN, ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Milletvekilleri ile Görüştü

Ankara’ya bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere giden MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Kahramanmaraş’ın sorunlarını gündeme getirdi. Özcan, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar ile görüşerek, Kahramanmaraş’ın vergisel sorunları ve diğer önemli konular hakkında istişarelerde bulundu.

 

GELİR İDARESİ BAŞKANI BEKİR BAYRAKDAR İLE GÖRÜŞME

 

Başkan Şerafettin Özcan, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar ile yaptığı görüşmede, Kahramanmaraş’ın vergisel sorunlarını detaylı bir şekilde ele aldı. Özcan, mücbir sebep süresinin uzatılması, vergilerin taksitlendirilmesi ve vergi dairesi başkanlığı bina sorunu gibi konuları gündeme getirerek, bu sorunların çözümü için destek istedi.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET ŞAHİN’E ZİYARET

 

Başkan Özcan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin’i TBMM’de ziyaret etti.

 

Görüşmede, mücbir sebep süresinin uzatılması için yapılan çalışmalara teşekkür eden Özcan, ayrıca Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar ile yapılan görüşmeler hakkında Milletvekili Şahin’e bilgi verdi.

 

MHP MİLLETVEKİLİ ZUHAL KARAKOÇ DORA’YA ZİYARET

 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora’yı TBMM’de ziyaret etti.

 

Başkan Özcan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşüp Kahramanmaraş’ın deprem sonrası sorunlarını ileten Milletvekili Karakoç Dora’ya teşekkür etti. Ayrıca, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar ile yapılan görüşmeler hakkında da milletvekiline bilgi verdi.

 

Başkan Şerafettin Özcan’ın Ankara’da gerçekleştirdiği bu önemli temaslar, Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümüne yönelik önemli adım.

 

 Özcan, yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ın sorunlarını ilgili makamlara ileterek çözüm arayışında bulunmaya devam edeceğiz,” dedi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI