Bugun...



ŞAHİN:

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Ekinözü Belediye Başkanı Harun Şahin, seçim çalışmaları kapsamında belediye çalışanları ile bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2024 13:02:07 Tarih: 13-02-2024 11:56

ŞAHİN:

 

ŞAHİN: "EKİNÖZÜ’NE EN İYİ HİZMETİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Ekinözü Belediye Başkanı Harun Şahin, seçim  çalışmaları kapsamında belediye çalışanları ile bir araya geldi.

 

31 Mart’ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Ekinözü Belediye Başkanı Harun Şahin, Belediye Personeli ile bir araya gelerek, Belediye Başkanı seçildiği takdirde mevcut şartları daha da iyileştireceklerini Ekinözü’ne en iyi hizmeti yapmak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Şahin: 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerimizin teveccühüyle inşallah Belediye Başkanı olduğumuz takdirde beraber çalışacağımız kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik.

Şuan mevcut Belediye Başkanımız Bilal Eker'e belediye personellerimizin emeklerine verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, kıymetli arkadaşlarımıza inşallah bizim belediye başkanlığımız döneminde mevcut şartları daha da iyileştireceğimizin sözünü verdik.

"Cumhur İttifakı ile kazanan Ekinözü'müz olacak"

 

 

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI