|
Tweet |
SELAHATTİN AGA: MİNNET BORCUMUZ HİÇ EKSİLMEDİ
Türkoğlu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Selahhatin Aga, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak, 104 yıl geçse de kahramanlara olan minnet borcunun hiç eksilmediğini ifade etti.
Kahramanmaraş depremlerinde şehrin kurtuluş ruhunun tüm yurdu sardığını,12 Şubat, Kahraman Maraşlıların, millî mücadele tarihinde çok önemli yeri olan bir destanı, tarihe armağan ettikleri gün olduğunu belirten, Türkoğlu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Selahhatin Aga, Kurtuluş Destanı ve Sütçü İmam’ın Rolü Kurtuluş Destanı'nın ve Sütçü İmam'ın attığı kurşunun sadece tek bir düşmanı yere sermekle kalmadığını bu olayın bütün Anadolu'yu ayağa kaldırarak İstiklal Savaşımızın müjdecisi olduğunu ifade etti.
MİNNET BORCUMUZ HİÇ EKSİLMEDİ
104 yıl geçse de kahramanlara olan minnet borcunun hiç eksilmediğini belirten Aga, “İstiklal mücadelesi veren, kahraman ecdadın bir torunu olarak, bize ve bu şerefli beldenin nesillerine düşen görev, Millî mücadele ruhunu unutmamak, unutturmamak, o bilinci her daim diri tutmaktır." Dedi.
YAŞANAN FELAKETTE MİLLİ MÜCADELE RUHUYLA AYAKTA DURDUK
Yaşanan felakette milli mücadele ruhuyla ayakta durduklarını ifade eden Türkoğlu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Selahhatin Aga, hemşerilerinin desteğiyle yıkılanları yeniden inşa ettiklerini ve hasar gören alanları onardıklarını belirtti.
TEBRİK VE DUA
Türkoğlu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Selahhatin Aga, "Bu duygularla, hemşerilerimin, bir kahramanlık destanı olan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı tebrik ediyorum. İstiklalimiz ve istikbalimiz uğrunda toprağa giren, tüm şehitlerimize, asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. Allah’a emanet olun.”