Bugun...


BİLAL EVRAN

facebook-paylas
BAŞKAN GÖRGEL, ŞEHRİN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK
Tarih: 07-05-2024 20:43:00 Güncelleme: 07-05-2024 21:05:00


Kahramanmaraş, depremden önce tarihi ve kültürel zenginliğiyle ön plana çıkan bir şehir olarak, her geçen gün daha da gelişmekte ve kalkınmaktaydı.

 

31 Mart'ta yapılan mahalli seçimlerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Fırat Görgel'in, diğer ilçe Belediye Başkanları ile farklı partilerden de seçilmiş olsa da istişare içerisinde olması partili pertisiz herkesi sevindirdi.

 

Son zamanlarda yapılan çalışmalar ve yapılan açıklamalar, Fırat Görgel'in, Kahramanmaraş'ın kalkınması için ilçe belediye başkanları ile sıkı bir istişare içinde olduğunu ortaya koymakta.

 

Özellikle Belediye Başkanı seçildikten sonra geçen bir aylık süreç içerisinde gerçekleştirilen toplantılar ve yapılan görüşmeler, şehrin geleceği adına umut verici adımların atıldığını göstermekte.

 

Kahramanmaraş'ın farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hareket eden Fırat Görgel, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek ortak projeler üzerinde çalışmakta ve şehrin her bir noktasını kalkındırmayı hedeflemekte.

 

Bu işbirliği, şehrin kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayacak ve verimliliği artıracak.

 

Fırat Görgel'in, ilçe belediye başkanları ile yaptığı istişarelerin, şehrin kalkınması adına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.

 

Bu birliktelik sayesinde, Kahramanmaraş'ın her alanda daha da ilerleyeceğine şüphe yok.

 

Sonuç olarak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'in ilçe belediye başkanları ile olan yakın işbirliği ve istişareleri, şehrin kalkınması ve gelişmesi adına büyük bir fırsat.

 

 

Bu birliktelikten doğacak ortak projeler ve çalışmalar, şehrin geleceğine ışık tutacak ve Kahramanmaraş'ı daha da güzel bir şehir haline getirecek.



Bu yazı 341 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI