Bugun...



MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖMÜRCÜ BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Aziz Kömürcü, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak İslam Aleminin bayramını kutladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-04-2023 22:57:56 Tarih: 20-04-2023 22:53

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖMÜRCÜ BAYRAM MESAJI YAYINLADI

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖMÜRCÜ BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Milletvekili Adayı Aziz Kömürcü, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak İslam Aleminin  bayramını kutladı.

 

MHP Milletvekili adayı Kömürcü  mesajında, Ramazan Bayramımızın Türk İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ramazan ayının sağladığı manevi iklim ile kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de aziz milletimiz için güçlenerek devam etmesini niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin milleti iyilikte, doğrulukta buluşturmasını temenni ediyorum

 Deprem felaketinde binlerce insanın hayatını kaybetmesi sebebiyle Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak edeceklerini belirten Kömürcü, bu bayram, sevgi ve muhabbetle sevdiklerimize daha sıkı sarılmamız gerektiğini ifade etti.

 

 Kömürcü  Ramazan Bayramı’nı deprem felaketinin gölgesinde, buruk bir şekilde idrak edecek olmak bizleri üzüyor. Bu kutlu günleri fırsata çevirerek yaralarımızı daha hızlı sarabilme imkanı bulacağız.” Dedi.

 




Bu haber 3805 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI