Bugun...



VALİ COŞKUN YILBAŞI GECESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİNİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Yılbaşı akşamında görevi başında olan Emniyet ve Jandarma personellerine ziyaretlerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-01-2023 01:17:43 Tarih: 01-01-2023 00:12

VALİ COŞKUN YILBAŞI GECESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

VALİ COŞKUN YILBAŞI GECESİ GÖREVİ BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun, Yılbaşı akşamında görevi başında olan Emniyet ve Jandarma personellerine ziyaretlerde bulundu.

 

 

Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği ve Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlıklarına ziyaretlerde bulunan Vali Coşkun, polislerimizin ve jandarma personelimizin yeni yılını tebrik ederek, aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerimizin her daim görevlerinin başında bulunduklarını belirten  Vali Coşkun, “ Emniyet ve jandarma teşkilatımız 7/24 vatandaşımızın hizmetinde, vazifesinin başında.

 

Kar, kış, sıcak soğuk demeden vazifelerini icra ediyorlar. Onların bu fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. İlimizde bu huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, yılbaşı gecesi görevi başındaki tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı huzurlu bir yıl temenni ediyorum.” dedi.

 

 

Valimiz Ömer Faruk Coşkun, ayrıca telsizden anons geçerek tüm güvenlik güçlerimize hayırlı nöbetler ve sağlıklı yıllar temennisinde bulundu.




Bu haber 4922 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI