Bugun...



KAMTİAD’DAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Kahramanmaraş Ticaret ve İş İnsanları Derneği, Muharrem ayında kentteki toplumsal, birliktelik, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla 1. aşure etkinliğini düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-08-2022 00:56:40 Tarih: 19-08-2022 18:45

KAMTİAD’DAN  VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

 

KAMTİAD’DAN  VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

KAMTİAD - Kahramanmaraş Ticaret ve İş İnsanları Derneği, Muharrem ayında kentteki toplumsal, birliktelik, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla 1. aşure etkinliğini düzenledi.

 

 KAMTİAD Başkanı Hasan Esat IŞIK, verdiği bilgiler doğrultusunda Kahramanmaraş Ticaret ve İş İnsanları Derneği ilk günden itibaren hızla üye sayılarının arttığını ve  büyüyerek bu etkinliklerin daha geniş kapsamlı yapılacağını belirtti, “Aşure etkinliğimizde amacımız, barış, dostluk, sevgi mesajımızı her kesime iletebilmek. Kahramanmaraş`ımız sosyal barışın yaşandığı en güzel şehirlerden birisi. Aşurenin anlamı bizim için çok büyük.

 Aşure etkinliğimizde hep bir araya geldik, Bu vesileyle yüzyıllardır süregelen geleneğin ve Muharrem ayının Kahramanmaraş’ımızda her zamankinden daha çok birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve hoşgörü getirmesini diliyorum” dedi.




Bu haber 5038 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI