Bugun...



BAŞKAN FIRAT GÖRGEL: SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ GAYET SAĞLIKLI BİÇİMDE YÜRÜYOR

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, güzel bir saha çalışması yaptıklarını belirterek, vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza, milletvekili adaylarımıza karşı ilgisini alakasını fazlasıyla görmek kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2023 00:02:14 Tarih: 27-04-2023 23:45

BAŞKAN FIRAT GÖRGEL: SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ GAYET SAĞLIKLI BİÇİMDE YÜRÜYOR

BAŞKAN FIRAT GÖRGEL: SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ GAYET SAĞLIKLI BİÇİMDE YÜRÜYOR

 

 

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, güzel bir saha çalışması yaptıklarını belirterek, vatandaşlarımızın  Cumhurbaşkanımıza, milletvekili adaylarımıza karşı ilgisini alakasını fazlasıyla görmek  kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi.

 

 

Seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Görgel, Ak kadroların her zaman olduğu gibi milletin yanında olduğunu, ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçim olacağını ifada etti.

Başkan Görgel açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

 

“6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi olarak adlandırılan  depremlerin şehrimizde büyük yıkımlara neden oldu, bu yıkımların yaralarını en hızlı şekilde sarmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” Dedi. 

 

 

Deprem felaketinin ilk anlarında itibaren vatandaşların yanında olan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, seçim çalışmaları ile ilgili olarak da Ak kadroların her zaman olduğu gibi yine milletinin yanında olduğunu, ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçim olacağını  söyledi.

 

 

Başkan Görgel: Seçim  çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız gayet sağlıklı, başarılı bir biçimde yürüyor. Burada tabii halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı ilgisini alakasını görmek, ondan memnuniyetini görmek bizleri son derece memnun ediyor. Partimize olan güvenleri bizleri son derece memnun ediyor. İnşallah 14 Mayıs’a giderken güzel bir saha çalışması yapıyoruz. Sahadaki durumumuzu da görme fırsatı, vatandaşlarımızın taleplerini dinleme, burada eksiklerimiz varsa onları görme eksiklerimizi tamamlama yönünde irade oluşturmak için bir vesile oluyor.

 

 

Aynı zamanda her zaman vatandaşımızın içerisindeyiz. Seçim çalışmalarında bir vesile olarak kullanıyoruz aynı zamanda. Durmadan hem 14 Mayıs’tan önce 14 Mayıs’tan sonra zaten her zaman AK Parti teşkilatı  hem milletvekillerimiz, hem de milletvekili adaylarımız vatandaşlarımızla hemhâl. Sayın Cumhurbaşkanımıza vatandaşımızla beraber bu şekilde desteğimiz devam edecek İnşallah.

 

 




Bu haber 4912 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI